Jump to content

Alte flegme pe pereti…

• You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 MasterOfSex

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 597 posts
  • Interests:sex

Posted 10 March 2010 - 11:34 AM

m-am dezabonat ieri de la forumul traductorilor. o sleaht de maimuțe. zbierete, urlete, hau-miau.

am scris aici despre primele mele impresii pe care le-am avut dup ce am intrat n zona aceea și aici. dup aproximativ un an ncepe s ți se confirme ceea ce intuisei de la nceput, iar eu, zu, am cam nceput s m satur de propriile mele confirmri.

zilele trecute primesc offline de la președintele acesti adunri dac știu vreun ziarist romn care s scrie despre nu știu ce furt pe care l-a fcut o banc uneia din ”maimuțele” sale. adic nah, se cerea o investigație acolo, eu nu puteam din Spania și slabe erau șansele ca un ziarist care lucreaz ntr-o redacție pe ale crei fițuici se lfie reclame la bnci s ia de coad acest caz și mcar s vad care este problema. era inutil pentru c att timp ct ți iei salariul din rate-cardurile pltite de bnci, doar n-ai fi nebun s-l bagi n rahat pe la care-ți d de mncare, vorba tuturor slugilor.

totuși trimit vestea mai departe. mai snt ziariști care nu fac frumos la stpn și poate se gsește vreun necenzurat s preia cazul maimuței. i numesc ”maimuțe” pe toți știa care au impresii despre… și cnd snt n fața faptului mplinit nu le mai vezi nici gaura fundului att de adnc s-au cțrat n copaci. nu mai știu ce vor, nu li s-a ntmplat nimic. așa și acum. bi, și culmea culmilor, chiar s-a gsit un ziarist interesat s investigheze cazul, deși eu am aruncat la plesneala informația pe facebook. dar n-a mai avut ce caz, fiindc ori s-a rezolvat, ori nici n-a existat, și nici n ziua de azi nu știu ce s-a ntmplat cu al doilea offline revenire brusc ”stai așa c-ți dau detalii”. pe care detalii le dorea desigur jurnalistul interesat de caz. ct de proast am putut s fiu s-mi nchipui c o maimuț nu vrea altceva mai mult dect o banan, la care ntre timp a și renunțat. se cerea prea mult seriozitate, mda. drept pentru care pgubitul de banc a renunțat sau dracu s-l ia, c nici mailuri n-am mai primit, nici offlineuri, iar de-acum știa care vor doar așa agitație fr finalitate s fac bine s se limiteze doar la niște comentarii de blog sau forumuri pentru pierdut vremea. fiindc viața, dup cum spuneam altundeva, e n alt parte. și despre ea scriu jurnaliștii care nu pun botul la rate-carduri.

*

un an, huh? și cu unii lucrurile nu s-au schimbat deloc. n-au evoluat n nici o direcție. drept pentru care, din punctul meu de vedere, n-au dect s rmn n copaci. numai asupra mea nu se pot face predicții corecte. de pild, era una care zicea c nu snt n stare s fac piața sau mncare. cum ajunsese la o astfel de predicție inteligent, nici ea nu cred c nțelege. s spunem c a cunoscut prea puțini oameni care triesc pe cont propriu spre deloc. ct de greu e s faci o combinație interesant și sntoas de alimente asta nu o pot nțelege femeile n preajma crora brbații lor au alur nesntoas de scovergi subnutrite, dar e bine c ne dau lecții despre civilizație. ce aflu eu dup un an despre mine este c atunci cnd iubești te va pasiona și buctria cu toate ingredientele ei și fcutul pieței la care oricum ai fost expert, numai c nu ai vzut n asta așa mare capt de țar și nici n-ai fcut atta caz c iat ce mari sacrificii presupune o csnicie, cum ți fcuser capul calendar șleahta de mritate care se mai nimerea prin raza ta de acțiune, dar nici una n stare s troiasc pe cont propriu nici mcar o zi. la unele la asta se reduceau declarațiile lor de dragoste: fac piața, iat ce mult iubesc… snt apt s m iei de nevast! au, unghia mea…

bine, m… fereasc sfntul s te apuci s-i faci uneia de genul sta și copii, dac nu-i ridici statuie dup aceea, te-ai ars! și nc definitiv! doar nu crezi c va fi recunosctoare c ești bun la pat. eh, nu toți snt așa proști… unii mai zic: a, da?! pi hai, eject! ia nu mai face tu piața pentru mine și nici nu mai nvrti cratițele alea, c nu pentru asta te-am luat s am grij de tine și s-ți ofer afecțiune și la mulți ani de ziua femeii, ci pentru c am crezut c ești minunat. dar faci prea mare caz de asta, așa c dispari! my favorite kind of man!

*

unde Julie și Julia combinaser dragostea cu gastronomia și ieșise ceva savuros. brbatul pentru care gtești cu miestrie e cel pe care-l iubești, chiar dac pn s-l ntlnești nu ți-ai pus problema nici unei miestrii. acum nțeleg de ce ”dragostea trece prin stomac”, unii au crezut c e vorba de obezi aici, cnd era vorba doar de o relație sntoas.

so… D. sper c ți-a priit prietenia cu nașpeta aia, pentru care ai ”futut” n gur doi nemernici. o fi rmas de prsil și asta tot de minunat ce e. și probabil c și traductorii tot de minunați ce snt tot de prsil rmn de fiecare dat și nu-și mai pot organiza premiile din vitrina cu bibelouri.

m mai mir ce tupeu au unii de care n-ai mai auzit un an de zile s spun c vai ce dor le era de mine și de multele discuții n comun, care și-așa nu au folosit la nimic. ba poate mie c da. am un folder numit ”mnctori de ccat”. adic ce mi-e cu hhielile de pe forumul traductorilor, ce mi-e cu discuțiile fr sens, dac rezultatele snt vax albina. binențeles, cred c s-au rsucit prin așternuturi și le-au mototolit de grija mea. nu puteau s doarm nopțile, așa de ru și de dor le-a fost c le-au tremurat degetele pe tastatur s ntrebe ”auzi, fi, tu ești bine acolo, printre cocalarii ilalți de spanioli, mici de nlțime și grași de lțime, dar cu pleata sarmale n vnt și cu sula precis prea mic la ct snt și știa de frustrați și rasiști?!” n fine, e bine totuși c despre brbații din neamul romnesc nu se poate spune c umbl cu jucrii pentru copii n pantaloni, dar bnuiesc totuși c e și mai frustrant c n buzunare le sufl vntul și femeile lor nc mai dau la schimb cariño versus carier. adic fix o laie.

(va urma)

Filed under: new world http://feeds.wordpress.com/1.0/comments/zuleiha.wordpress.com/2335/ http://feeds.wordpress.com/1.0/delicious/zuleiha.wordpress.com/2335/ http://feeds.wordpress.com/1.0/stumble/zuleiha.wordpress.com/2335/ http://feeds.wordpress.com/1.0/digg/zuleiha.wordpress.com/2335/ http://feeds.wordpress.com/1.0/reddit/zuleiha.wordpress.com/2335/ Posted Image

http://zuleiha.wordp...egme-pe-pereti/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users