Credeti-ma, stiu! Nu e frumos sa dai intr-un om cazut la pamant, recte Geoana care, nu numai ca este pamantiu, dar se afunda in postumul carierei politice cu rapiditatea unei cartite si naivitatea unei rame.
Prostanacul a fost fata in fata cu Basescu la acel simulacru de ?consultare? pentru formarea guvernului. Geoana s-a uitat prin crapatura usii multsperatei case din dealu? Cotrocenilor fara sa fi fost trecut peste prag nici de ?Mihaela dragostea lui? si nici macar de Margareta, femeia sarmana cu vreo 4 spatii locative, trezorierul sef al banilor luati de Mircica Ginerica de la Ana Birchal, aia care, chiar daca a dat averi pentru postul de ministru al Educatiei, a preferat sa ramana disponibilizata de PSD, dar cu ceva cald in stomac.
Mircea Geoana i-a perorat lui Traian cel Vesnic ce e cu tara asta infometata si obosita de atata campanie electorala. Tocmai el, vesnicul lansat si relansat in celebrul Romexpo, pe locul Vanghelionului care a fost da? nu mai este. Mircea Geoana a primit replica Celui Vesnic: ?Da? de ce? Doar au fost intalniri putine.? Si Mircea Geoana Prostanacul a tacut gandind probabil ca va fugi pulii de suflet direct in toaleta SPA-ului lui Vantu.
Credeti-ma, stiu. Nu trebuie sa te pui la mintea prostului.
http://andaa.ro/2009...te-nu-mai-este/
Mircea Geoana care este? nu mai este
Started by MasterOfSex, Dec 17 2009 12:29 AM
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users