Traian Basescu este la OTV. Si nu vorbeste despre Elodia. Cu toate ca Traian Basescu a inventat fenomenul Elodia. Flota a disparut exact ca si celebrul personaj inventat de Dan Diaconescu. Vorbeste insa pe limba admiratorilor lui Ogica si a Magdei Ciumac. Si sa ma ia si dracu daca nu puncteaza. Vorbaria lui este o manea. Si ea prinde ca orice zanganeala fara cap si fara coada. Dusmanii moare ca nu e ca mine. Iar dusmanii e Patriciu, Vantu, Tonomatele.
Azi in Taxi. Discutie cu soferul. ?Basescu a lovit un copil, ce pana mea, scuzati-ma va rog, si eu am copil si-I mai ard cate una, da-l in ma-sa? L-am intrebat daca ii dadeam eu o palma copilului lui. ?D-nsoara, iti ardeam una de nu te vedeai? si mi-a aratat pumnul. Am continuat: Si daca il lovea Basescu? Ii ceream 1 000 000 de euro.
Cred ca e suficient.
Basescu e o manea. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca asta e presedintele nostru. Multi il vor vota. Ca s-o gaseasca pe Elodia, presupun. In 6 luni nu vor mai gasi Romania.
Foarte multi nu-l vor vota. Nici ei n-o vor gasi pe Elodia. Dar poate vor gasi Flota, casa din Mihaileanu, Romania. O Romanie normala si a bunului simt.
http://andaa.ro/2009...ublicii-elodia/
TRAIAN BASESCU ? PRESEDINTELE REPUBLICII ELODIA
Started by MasterOfSex, Dec 01 2009 12:15 AM
No replies to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users