Jump to content

AI PLATI PENTRU SEX?

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MasterOfSex

MasterOfSex

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Interests:sex

Posted 06 March 2007 - 11:43 AM

Aceasta este una dintre intrebarile care mi-au fost puse pe blog. As putea raspunde cu alte o mie de intrebari:
As plati pentru banane muiate-n ciocolata?
As plati pentru o carte noua de Cartarescu?
As plati pentru ultimul cd scos de Norah Jones?
As plati pentru a fi lasata sa dorm o saptamina la rand?
As plati pentru o vacanta in Thailanda ... singura?
Toate au pretul lor. Cum si renuntarea la Liiceanu si Patapievici pentru Dolce si Gabbana a avut pretul ei. Sau decizia de a renunta la unii dintre barbatii cu care ma intalneam (... si in alte locuri decat la Carturesti!). Sau cea de a nu accepta - cel putin deocamdata - anumite forme de sex. Sau de a scoate cartea. Ori de a tine acest blog.
Intr-un fel sau altul, toate m-au costat ceva. Si nu toate aceste decizii au produs beneficii. Mai ales, afective. Dar ... nu-mi pare rau pentru pretul pe care-l platesc zilnic pentru a face numai ceea ce vreau eu. Pentru a dispune de mine in mod liber, fara a ma supune unor conditii puse de altii.
Desigur, sunt realista, asta nu poate dura la infinit. Nu pot face tot ceea ce-mi trece prin cap toata viata. Inca imi mai reuseste asta. Si, probabil, imi va reusi cat inca mai arat bine, cata vreme celulita nu ma va birui, sanii nu mi se vor lasa, fundul va ramane ferm ... si, mai ales, cat timp nu voi ceda santajului sentimental.
Fiindca, stiu asta, cel mai mult voi avea de platit daca ma voi indragosti din nou si voi face, iar, o multime de compromisuri. Daca iar voi sta ca proasta, singura in casa, asteptand, zile de-a randul, un telefon. O confirmare a unei promisiuni idioate.
Nu vreau ca viata mea si, in special, sufletul meu sa atarne de sexul unui barbat. De sexul din mintea lui, mai precis. Asa ca prefer sa platesc ca sa-mi asigur linistea.
Platesc pentru sex fara sa platesc neaparat ca sa ma fut. Platesc cum toti platim tot timpul, desi poate ca eu platesc ceva in plus. Inclusiv faptul ca imi asum statutul de "curva de lux", careia multi nu-i dau voie sa cracneasca in fata a doua hartii de 500 de euro.
Dar, vorba lui Beigbeder, are cineva sa-mi de-a restul la o bancnota de 800 de euro?
Daca da, sunt dispusa sa ies la agatat.https://blogger.googleusercontent.com/tracker/1734864211749196489-6019481734323204501?l=belledenuit-ro.blogspot.com   http://belledenuit-r...pentru-sex.html

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users