Jump to content

Am flori la geam

• This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 MasterOfSex

MasterOfSex

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Interests:sex

Posted 06 October 2008 - 08:32 PM

files/flori.jpg  La fiecare geam al apartamentului nostru am pus flori. Multe flori. Muscate de toate culorile si acum, de cateva saptamani, flori de toamna. Toti vecinii par incantati, le lauda entuziasmati. Aceiasi vecini care stau la fereastra si scuipa in ele, care isi schimba geamurile si arunca molozul in jardiniere si care unde naiba sa-si puna chistoacele daca nu tot intre florile mele. Nu ma mai enervez, curat, le spal si merg mai departe.  In Parcul Circului  au facut de cativa ani de zile un loc special pentru caini. Nu la misto ci cu gazon pe care il improspateaza primava si il uda vara ca sa nu se usuce. Proprietarii de caini sensibili la frumos prefera sa-si tina patrupedele printre flori sau in locul de joaca al copiilor. Dupa cum stiti cainilor le place compania celor mici. Am reclamat asta gardienilor ??ce sa le facem noi, doamna??, primariei sectorului 2- nu mi-a raspuns si chiar proprietarilor de caini ??n-oti vrea sa adun eu mizeria cainelui, ceilalti nu fac la fel??.

Rezultatul Voturilor
/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_on.png/sites/all/modules/nodevote/star_off.pngScore: 9.0, Votes: 1  citiži mai departe

Source: http://www.sictir.org/node/627

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users