rebeca, on Jun 29 2008, 11:35 PM, said:
hello. shtiu ca s-a tot discutat subiectul acesta ..
treaba sta in felul urmator.am primit cadou de la o prietena din franta, un fluturas cu vibratii pentru clitoris ... e f funny..

) si imi provoaca orgasme, nu mai mult de 3 pe zi ... n-am reusit niciodata sa dobor recodul asta. in fine sunt perioade in care imi vine sa folosesc fluturasuo zilnic si uneori nu-l folosesc cu saptamanile. asa ... am si un prieten care tinde sa creada ca sunt frigida din cauza ca eu nu am ajuns la orgasm cu el decat de 3 ori de cad suntem impreuna. si pe bune ma chinui, ma concentrez sa simt ... si nimic. si am observat o chestie ca daca folosesc fluturasul cu o zi inainte sa fiu cu pr meu .. devin insensibila, nu pot sa am orgasm, iar daca nu-l mai folosesc mai mult de 1 spt treburile stau mai bine... numai ca eu sunt pretentioasa si am orgasm doar daca stau deasupra. ori gagicamiu daca ii zic sa stau deasupra imi spune .. ca nu-i place sa-l fac eu, ca menirea barbatilor e sa satisfaca femeile nu ele pe ei .. m rog shtiu ca e idiot la faza asta dar nu am ce s-i fac. in concluzie.. pentru pozitiile in care m-as apropia de placere, as vrea sa shtiu daca cumva exista ceva... remedii shtiu eu exercitii yoga pentru o sensibilitate mai mare a clitorisului si a intregii zone... caa uite de exemplu uneori chiar am nevoie de relaxare totala.. si daca nu e iubitu langa mine ca sa stau si sa muncesc si oricum nu am orgasm .. mai bine folosesc fluturasul... eu simt placere cand fac sex dar el nu ma intelege. si nu shtiu ce sa-i mai fac ce sa-i arat .. ca daca devin prea explicita incepe sa-mi zica sa nu-i mai dau eu lui lectii de sex .. e mai dificil
deci pe bune nu shtiu ce sa fac.. cat despre fluturas... nu prea pot sa ma debarasez de el ... si nici prietenului meu nu-i spun de el pentru ca ... nu o sa fie de acord si se ajung la alte chestii mai urate ..
so.. ma gandeam sa-mi cumpar vigorelle d'ala da e cam scump si nu shtiu daca se merita .. ce pot sa fac sa ma relaxez total si sa am si eu orgasm .. normal ..

please help me
hai sa-ti spun o faza:dobitoaca de nevasta-mea de care am divortat in urma faptului ca m-a inselat cu altul .nu a avut orgasme cu mine,dar cind a intilnit alt barbat mai dezghetat decit prostu de mine ,a avut nenumarate.La fel si eu cind am cunoscut pe alta ,la fel am fost in al zecelea cer,4 ore au trecut ca si cum ar fi fost zece minute,a fost experienta vietii mele care n-am mai simtito niciodata de atunci deoarece "transpunerea mea in rai a durat numai 3 zile de sex facut in in o saptamina cu pauze "Nu facusem sex de aproape un an de la divort am ramas cumva un pic traumatizat si recunosc am o mare ura pe acei barbati si femei care se inseala reciproc,mai bine ar face-o pe fata si-ar marturisi fiecare oful si si-ar lasa liber partenerul fara sa il raneasca in mod miselesc!As fi de acord sa ii aleg eu sau sa-si aleaga ea partenerul si si sa se satisfaca in fata mea ,decit pe ascuns,cam asta ar fi plata pt greseala facuta in ce priveste alegerea persoanei care nu este compatibila.Deci dupa despartire si cunoasterea altor persoane se poate spune ca temporar am cunoscut fiecare fericirea,din pacate pt mine pt scurt timp!Dupa divort am cunoscut multe femei ,si multe curve care le plateam,adata am facut sex si cu doua si spre mirarea mea ,le dureau miinile cit mi-au frecat-o fara rezultat,am constatat ca era din pricina vinului baut care dupa mine este cel mai bun afrodisiac daca,il bei in cantitati moderate inainte de a face sex.Intrind pe net am aflat ca femeile pot ejacula intocmai ca barbatii,dar mult mai mult cantitativ si intensiv,am ramas fara cuvinte ...mi-am zis cit sint de prost si c-am trait degeaba!Apoi vorbind cu o psiholoaga si alte femei pe care le-am intrebat despre adevaratul orgasm mi-a spus ca o femeie poate avea pina la cam 3 orgasme consecutive toate cu ejaculari la intervale de secunde sau intre 1 si cinci minute.Pe vremea cind aveam sub 25 de ani un coleg de serviciu povestea altora cum a satisfacut-o pe una ,spunea ca a udat patul in timpul futaiului,l-a facut fleasca ,o jumate de galeata de lichid estrogenic ...acum m-am gindit la povestirea aceea a lui si am facut legatura!Am avut dupa divort o legatura de concubinaj cu o femeie mai mare cu 14 ani ca mine ,nu era chiar frumoasa dar avea caracter cit de cit ,avea un par lung frumos si un fizic perfect,era statica in timpul sexului si inceata ii simteam vibratiile simtirilor orgasmice ,iar cind reuseam sa ii ofer un masaj sexual mai insistent si prelung devenea salbatica si ca o fiara citeodata miera chiar frica parca eram un fulg in miinile ei(fusese handbalista de performanta)cind trecea in simtirea asta salbatica eu eram static total ma inmuiam de tot ,ea prelua controlul si atunci isi dadea drumul stind deasupra iar eu axfixiat aproape intre sinii ei