Jump to content

marimea normala ?

1 reply to this topic

#1 zzz

zzz

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 08 August 2007 - 12:25 AM

am 17 ani ... si as fi s eu curios cam cati cm ar trebuii sa aibe penisul meu .... am o relatie de 2 luni cu o fata s ma gandesc sa imi incep viata sexuala cu ea .... s nu as vrea sa o dezamagesc , tinand cont ca ea nu mai este virgina ....

eu am facut'o o singura data ... la betie crunta ... am fost cu niste prieteni la 'fetite' ... deci stiu ce s cum ar trebuii sa o fac ... dar sunt ingrijorat de marimea penisului meu ... am 14- 15 cm .... o fi bine ?

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 23 August 2007 - 04:00 PM

View Postzzz, on Aug 8 2007, 01:25 AM, said:

am 17 ani ... si as fi s eu curios cam cati cm ar trebuii sa aibe penisul meu .... am o relatie de 2 luni cu o fata s ma gandesc sa imi incep viata sexuala cu ea .... s nu as vrea sa o dezamagesc , tinand cont ca ea nu mai este virgina ....

eu am facut'o o singura data ... la betie crunta ... am fost cu niste prieteni la 'fetite' ... deci stiu ce s cum ar trebuii sa o fac ... dar sunt ingrijorat de marimea penisului meu ... am 14- 15 cm .... o fi bine ?

O fi bine, daca nu exagerezi bineinteles :)  , te incadrezi cu o asemenea marime exact in media normalitatii si daca te pricepi sa impresionezi prin altele, o fi foarte bine!

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users