Marimea conteaza?!
Started by George69, Jun 14 2007 02:36 PM
8 replies to this topic
Posted 14 June 2007 - 02:36 PM
Daca femeile ar raspunde pe shleau la intrebarea asta(Marimea conteaza?!)...fara sa fie diplomate sau politicoase si fara sa stie ca noi le auzim... cate % credeti ca ar spune ca nu conteaza marimea?! Eu tind sa cred ca toate o vor cat mai mare...
Iar daca prietena/iubita ta ti-ar spune sau ti-ar sugera ca ii place un penis cat mai mare...ai fi in stare sa faci ceva ca sa ti-l maresti? Sa urmezi vreun procedeu?
----------------------------
www.marirepenis.com
Iar daca prietena/iubita ta ti-ar spune sau ti-ar sugera ca ii place un penis cat mai mare...ai fi in stare sa faci ceva ca sa ti-l maresti? Sa urmezi vreun procedeu?
www.marirepenis.com
Posted 28 June 2007 - 05:45 PM
George69, on Jun 14 2007, 04:36 PM, said:
Daca femeile ar raspunde pe shleau la intrebarea asta(Marimea conteaza?!)...fara sa fie diplomate sau politicoase si fara sa stie ca noi le auzim... cate % credeti ca ar spune ca nu conteaza marimea?! Eu tind sa cred ca toate o vor cat mai mare...
www.marirepenis.com
www.marirepenis.com
Posted 28 June 2007 - 05:57 PM
cu siguranta raspunsul depinde de momentul in care i se pune intrebarea: inainte sau dupa
Pe de alta parte, e ca si demonstrat ca tehnicamente marimea conteaza doar atunci cand iese din cadrul celor comune inscriindu-se in randul exceptiilor (mult prea mare sau mult prea mic). Iar din punct de vedere estetic, ganditi-va prin opozitie: Marimea - sanilor - conteaza?
Pe de alta parte, e ca si demonstrat ca tehnicamente marimea conteaza doar atunci cand iese din cadrul celor comune inscriindu-se in randul exceptiilor (mult prea mare sau mult prea mic). Iar din punct de vedere estetic, ganditi-va prin opozitie: Marimea - sanilor - conteaza?
Posted 29 June 2007 - 03:03 PM
Da, numai ca daca ar fi intrebati baietii despre marimea sanilor si ar fi pusi in situatia sa raspunda pe sleau, cred ca majoritatea si-ar exprima o preferinta: unii ar zice ca le plac sanii mari, altii dimpotriva, ca prefera sanii mici. Ma rog, fetele ar zambi enigmatic.
Posted 22 July 2007 - 08:29 PM
Cred ca marimea la penis conteaza atunci cand e prea mic
La fel cum si la sani...cand sunt aproape inexistenti... desi barbatii nu vor recunoaste ca nu le plac sanii respectivi, totusi o vor gandi... la fel si femeile v-a-v de penis...
Eu folosesc de 2 saptamani si ceva Phallosan...si este foarte bun si confortabil si deja ii simt efectele...vi-l recomand cu caldura tuturor celor ce aveti curajul sa recunoasteti ca vreti mai mult
Eu folosesc de 2 saptamani si ceva Phallosan...si este foarte bun si confortabil si deja ii simt efectele...vi-l recomand cu caldura tuturor celor ce aveti curajul sa recunoasteti ca vreti mai mult
Posted 23 July 2007 - 04:21 PM
George69, on Jul 22 2007, 09:29 PM, said:
Cred ca marimea la penis conteaza atunci cand e prea mic
La fel cum si la sani...cand sunt aproape inexistenti... desi barbatii nu vor recunoaste ca nu le plac sanii respectivi, totusi o vor gandi... la fel si femeile v-a-v de penis...
In continuare cred cat se poate de ferm ca singura solutie in cazul unei astfel de nemultumiri e sa te obisnuiesti cu propriile dimensiuni. recomand cu caldura tuturor.
Posted 25 July 2007 - 04:58 PM
hornelia, on Jul 23 2007, 05:21 PM, said:
In continuare cred cat se poate de ferm ca singura solutie in cazul unei astfel de nemultumiri e sa te obisnuiesti cu propriile dimensiuni. recomand cu caldura tuturor. 
De ce sa te multumesti hornelia si sa nu faci ceva in privinta asta?
Tu ca femeie daca vei avea riduri...le vei lasa sa apara sau vei folosi o crema ceva sa le estompeze?De ce barbatii ar trebui sa se multumeasca cu o marime mica?!
Posted 25 July 2007 - 07:09 PM
George69, on Jul 25 2007, 05:58 PM, said:
hornelia, on Jul 23 2007, 05:21 PM, said:
De ce sa te multumesti hornelia si sa nu faci ceva in privinta asta?
Tu ca femeie daca vei avea riduri...le vei lasa sa apara sau vei folosi o crema ceva sa le estompeze?De ce barbatii ar trebui sa se multumeasca cu o marime mica?!
In nici un caz sa nu te multumesti, eventual sa te obisnuiesti cu nemultumirea. Ce vreau sa spun eu, de fapt, e ca minunatele remedii imi trezesc anumite dubii serioase si daca te lasi prea mult in voia micii tale... obsesii s-ar putea sa deviezi de la alte lucruri importante strans legate de sex, nu crezi? O sa incerc neaparat sa-mi estompez ridurile dar voi accepta la un moment dat cu luminoasa tristete ca frumosul meu corp imbatraneste.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users