Jump to content

Nu am putut prima data

1 reply to this topic

#1 xtx

xtx

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 30 May 2007 - 02:08 PM

buna! am o intrebare. De o luna incoace am hotarat sa-mi incep viata sexuala si am hotarat, impreuna cu prietena mea, sa o luam usor(azi o bluzita, maine sutienu etc). Am ajuns intr-o zi la punctul culminant, dar penisul meu nu s-a sculat(mai pe romaneste).

Eu am o chestie, nu stiu dak e o problema: cand ma excit, ma sarut cu cineva imediat penisul intra in erectie si de cele mai multe ori ejaculez foarte putin. Asa am patit si azi. Poate fi din cauza k ma masturbez foarte des(1-2 chiar de 3 ori pe zi) si de cele mai multe ori nu ma masturbez cand am penisul in erectie(adik nu cand e de tot)?
Am introdus degetele in vaginul fetei. Ea a zis k ii place. am insistat pana a curs sange. logic k mi-am dat seama ce inseamna asta.
Acum ce-mi recomandati mie?

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 07 June 2007 - 06:06 PM

View Postxtx, on May 30 2007, 03:08 PM, said:

buna! am o intrebare. De o luna incoace am hotarat sa-mi incep viata sexuala si am hotarat, impreuna cu prietena mea, sa o luam usor(azi o bluzita, maine sutienu etc). Am ajuns intr-o zi la punctul culminant, dar penisul meu nu s-a sculat(mai pe romaneste).

Eu am o chestie, nu stiu dak e o problema: cand ma excit, ma sarut cu cineva imediat penisul intra in erectie si de cele mai multe ori ejaculez foarte putin. Asa am patit si azi. Poate fi din cauza k ma masturbez foarte des(1-2 chiar de 3 ori pe zi) si de cele mai multe ori nu ma masturbez cand am penisul in erectie(adik nu cand e de tot)?
Am introdus degetele in vaginul fetei. Ea a zis k ii place. am insistat pana a curs sange. logic k mi-am dat seama ce inseamna asta.
Acum ce-mi recomandati mie?

Nu ti se intampla nimic din ce ar putea fi nefiresc pentru un inceput de viata sexuala: erectiile imediate si de relativ scurta durata - vei invata sa le controlezi, la fel cum vei sti sa dozezi cu luare aminte emotiile si intensitatile care te fac sa-ti pierzi "reactia" in momentele cruciale. Din pacate, nu putem sa-ti recomandam nimic mai mult decat sa ai rabdare si sa experimentezi in continuare. Maturbarea, pe de alta parte, atata vreme cat nu se incadreaza in registrul dependetei nu reprezinta o chestiune alarmanta. In rest, iti dorim cat mai multe puncte culminante. ;)

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users