Jump to content

LACOMIE

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MasterOfSex

MasterOfSex

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Interests:sex

Posted 29 March 2007 - 03:52 PM

Imi plac barbatii lacomi in pat, cei care nu se multumesc niciodata cu putin.
Stefan face parte dintre acestia. E ... cine e, are bani, are o nevasta de top, dar cand vine la mine se comporta ca un nesatul. Practic, nici nu ma lasa sa respir. Ma intoarce pe toate fetele, ma suceste, ma-nvarteste, nu-mi da nici un pic de ragaz. Ori vine de acasa total nesatisfacut (de mirare, totusi, cand ai o asemenea nevasta!), ori asa e felul lui - cum sa-i zic? - mai pasional. Exuberanta lui sexuala nu are, insa, nimic fortat, el nu incearca sa pozeze in masculul feroce, care e gata sa penetreze tot ce misca, chiar daca, la final, nu ramane cam nici un orificiu neexploatat. Singurul lui punct slab (daca il exclud pe cel fizic .... putea fi si el mai inalt la o adica!) il reprezinta lipsa de pregatire a momentului erotic. El se repede direct la subiect, sarind, de obicei, peste preludiu. Iar mie imi place sa fiu alintata putin inainte...
Una peste alta, faptul ca, apoi, este cat se poate de activ compenseaza lipsa lui de tact. Imi mai place ceva la el: chiar daca, in general, cred ca e perceput ca un individ destul de infumurat aproape la fel de increzut ca sotia lui as putea spune), el nu incearca sa ma epateze cu succesele lui, cu audientele obtinute sau cu faptul ca, uneori, nu mai scapa de admiratoare pe strada. In pat, el stie una si buna: sex, sex, sex.
Sex pe fata si sex pe dos, sus si jos, din profil si asa mai departe.

http://belledenuit-ro.blogspot.com/2007/03/lacomie.html

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users