Azi-dimineata, m-am trezit aproape beata de mirosul zambilelor din casa. Am doua ghivece si trei vaze cu zambile albe si roz. Cand intru in casa sau cand ma trezesc, ma izbeste un parfum irezistibil, lesinator.
As face dragoste, acum. Fara sa ma gandesc la bani, la faimosii "1.000 de euro". Fara sa stau sa aleg intre barbati. Fara sa cantaresc avantaje si riscuri. Si, poate, fara sa scriu despre asta. Nu intotdeauna cearsaful meu e o coala alba de hartie, pe care scriu cu umorile mele. Nu toate sexele sunt stilouri. Mana care apasa pe clitoris nu e de fiecare data aceeasi care da click cu mouseul. Degetul care desparte buzele nu e acelasi care intoarce filele cartii. Unghia care lasa dare in carne e alta decat cea care lasa urme pe coperta unei carti...
Chiar daca dragostea pentru trupul meu e mai mare decat pofta pentru trupul altuia, nu pot sa nu recunosc ca floarea cea mai excitanta nu e a mea. Petalele ei de carne au un miros puternic si viril. Imi place s-o cuprind cu palmele amandoua, s-o mangai delicat, s-o chinui un pic cu tandrete, s-o ling, s-o sarut, sa o alint cu buzele, sa o inconjor cu limba si s-o tachinez cu dintii. Floarea e vie, se misca, tremura, vibreaza, creste. Foita cu foita se desface in fata mea, minunandu-ma. Apoi, zvacneste surprinzator, ma stropeste cu o presiune nebanuita si-mi daruieste gustul ei dulce-sarat. O apas la baza si mai izbucneste o data: izvorul marturisirii. Mi-o apropii si incerc sa-mi potolesc setea. Cand se mai linisteste, o prind usor cu varful buzelor, pentru a o seduce din nou. Cu varful limbii, ii fortez usor fanta, pana cand striga de durere si simt degetele care mi se-nfig spasmodic in par. I le indepartez cu blandete si cobor cu buzele spre traistuta invartosata, pe care o imbalsamez consolator. Simt cum se relaxeaza si plusez cu limba de-a lungul perineului. Insist aici si ii frang rezistenta din nou. Acum, sint lichidul fierbinte, mult mai putin vascos ca prima data, pe ceafa. O dara subtire mi se scurge pe gat, ajungand intre sani...
Parfum de zambile amestecandu-se nedefinit cu parfumul lui. Mi-e dor si ma doare. Ma deschid toata si ma dau. Accept si cotropesc, simultan. Cuprind. Sunt un sex imens, cu circumferinta nicaieri. As vrea sa il cheme Andrei, m-ar tenta sa-mi zica Gina.
De cati oameni e nevoie pentru sfarsitul iubirii?
http://belledenuit-ro.blogspot.com/2007/02...de-zambile.html
PARFUM DE ZAMBILE
Started by MasterOfSex, Feb 26 2007 03:05 PM
No replies to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users