Jump to content

MICILE PLACERI ALE UNGHIEREI

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MasterOfSex

MasterOfSex

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Interests:sex

Posted 26 February 2007 - 03:54 PM

Mi-am taiat unghiile, din carne, cu o unghiera veche. Am retezat colturile cu furie si mi-am atins zone sensibile minuscule, din care a tasnit sangele. Oja nu-mi place. Spectacolul propriului sange pe degetele mele fine de la picioare m-a incantat insa intotdeauna. Inainte sa se inchege, mi-l sterg cu un prosop umezit in putina apa calduta. Atat. E o bucurie simpla pe care nu mi-o pot explica si pe care nu vreau s-o mi-o impart cu nimeni. Fac asta ori de cate ori nu am chef sa ma dau pe mana vreunei babe experte care sa se joace de-a pedichiurista cu mine.
Uneori, cand mi-e lene - de fapt, lehamite -, chem acasa o femeie mai in varsta, care intai imi inmoaie picioarele intr-un lighean smaltuit. Dupa aceea, imi maseaza delicat talpile si imi dezmiarda fiecare degetel in parte. Inainte de a mi le masacra, imi apasa hotarat fiecare unghie, apucand-o si strangand-o intre degetul ei mare si bont si aratatorul chinuit de artrita. Aproape ma invinetesc de durere si renunta, intr-un tarziu, la tortura. Cand crede de cuviinta, imi da sa miros ceva - sarurile strabunicii? uleiurile esentiale la moda azi? - dintr-o sticluta fara eticheta, pe care o poarta intotdeauna in buzunar. Asta ma invioreaza si ma sensibileaza totodata, facandu-ma apta sa asist la supliciul care va urma. Scoate la iveala imediat un intreg arsenal de forfecute, clestisori si pile. (Dispretuieste unghiera mea, pe care ar vrea sa mi-o confiste!) Imi ia la intrebari fiecare terminatiune cornoasa si o dragaleste in fel si chip. Rezultatul e o mica si perfida capodopera, o opera de arta delicios de scarboasa: o colectie de zece pleoape sidefii, care-mi mijesc peste degetzelele martirizate.....
Cand isi da jos masca de baba, P. redevine un gigolo de altadata, vag impotent, care isi drapeaza cu rafinament neputintele, facandu-ma sa gust micile placeri lipsite de conotatii erotice (sau, cel putin, asa ii spun ca mi se pare mie).
Candva, acest barbat fascina la orice aparitie publica. Acum, cand il las, e micul meu sclav travestit in calau, caruia ii distribui rolul de pedichiurista asexuata.
(Da, plateste pentru asta - banuiesc intrebarea.)

http://belledenuit-ro.blogspot.com/2007/02...-unghierei.html

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users