Jump to content

prima data... probleme mari:(

5 replies to this topic

#1 mircea2000

mircea2000

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 30 October 2006 - 02:33 PM

Salut,
Am 24 de ani si sunt inca virgin.Am decis sa-mi incep de curand viata sexuala cu prietena mea pe care o stiu de vreo 4 luni.
Am incercat de 2 ori pana acum in acceasi noapte insa au fost un dezastru. Prima data cand am incercat sa-mi pun prezervativul a disparut complet erectia, iar a 2-a oara la fel erectie slaba am ejaculat cand incercam s-o penetrez. Este din cauza ca sunt virgin, sau ca am varsta asta inaintata? Ar trebui sa consult un medic ? Sunt destul de ingrijorat momentan....

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 October 2006 - 02:56 PM

Nu e cazul sa te gandesti la vizite la doctor. Cele descrise de tine par absolut normale pentru o prima experienta, iar esecul se datoreaza clar emotiilor si lipsei de experienta. Prin urmare, nu sunt probleme mari si nici cale lunga de parcurs. Data viitoare incearca sa-ti stapanesti emotiile, sa te increzi in prietena ta si sa nu te grabesti. Gandeste-te sa purcezi la actul sexual dupa ce veti fi amandoi destul de excitati si nu uita ca nu trebuie sa demonstrezi nimic, esti doar la inceput, iar varsta, in cazul tau, nu are nici o relevanta! Bafta. :)

#3 mircea2000

mircea2000

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 30 October 2006 - 04:42 PM

View Posthornelia, on Oct 30 2006, 02:56 PM, said:

Nu e cazul sa te gandesti la vizite la doctor. Cele descrise de tine par absolut normale pentru o prima experienta, iar esecul se datoreaza clar emotiilor si lipsei de experienta. Prin urmare, nu sunt probleme mari si nici cale lunga de parcurs. Data viitoare incearca sa-ti stapanesti emotiile, sa te increzi in prietena ta si sa nu te grabesti. Gandeste-te sa purcezi la actul sexual dupa ce veti fi amandoi destul de excitati si nu uita ca nu trebuie sa demonstrezi nimic, esti doar la inceput, iar varsta, in cazul tau, nu are nici o relevanta! Bafta. :)

e ceva ce-as putea face sa nu mai fiu stresat/emotionat ?

#4 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 October 2006 - 04:58 PM

Da.
In primul rand trebuie sa te convingi ca esecuri de genul astuia se intampla adesea si celor mai experimentati. In timpul procesului gandeste-te mai mult la fiinta de langa tine, la placerile de oferit si de primit, si nu la tehnici, durata si alte chestiuni deranjante. Asigura-te ca actul in sine nu e mai important decat apropierea si atingerea (cel putin asa gandesc femeile, prin urmare ele percep altfel nereusita ta). Calmeaza-te, uita de performante, relaxeaza-te si savureaza pe indelete preludiul, saruturile, mangaierile etc. Aminteste-ti ca penetrarea nu e decat o continuare fireasca a actiunilor impuse de dorinta voastra, asadar, nu panica in fata ei! Daca prietena nu e o novice, ai putea sa o rogi pe ea sa-ti puna prezervativul si sa transformi totul intr-o manifestare erotica, si nu un act tehnic de protectie. In timpul penetrarii incearca sa te concentrezi asupra simturilor, sa observi cum simti interiorul ei, foarte calm, fara graba, fii atent la reactiile ei, in fine, uita un pic de tine si de conditia ta de incepator si incearca sa detii putin control. Nimic din ce vi se poate intampla nu poate fi atat de neasteptat incat sa te deruteze prea tare. Foarte important e sa nu-ti pastrezi frustrarile primului esec pentru intalnirile urmatoare, nu te mai gandi la cele rele, e inutil si chiar daunator! Ofera-ti tot timpul necesar si fii sigur ca prietena ta e complice la cele ce se intampla intre voi si in nici un caz nu e rivala sau judecatoare. In final, cuvinte cheie: calmeaza-te, nu te grabi si savureaza. Te-am convins?

#5 mircea2000

mircea2000

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 01 November 2006 - 01:28 PM

totul pare sa decurga ok pana imi pun prezervativul, atunci pierd erectia care era buna si nu mai pot continua

multumesc pentru raspuns, sper sa ma ajute

#6 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 02 November 2006 - 04:10 PM

E clar ca te gandesti prea mult! Punerea prezervativului nu-i un lucru crucial, nu e un moment in care trebuie sa te opresti din mangaieri si alte cele. Mai incearca, fara emotii. Succes

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users