Edited by gebburah, 25 September 2006 - 07:39 AM.
DRESURI FINE
Started by gebburah, Sep 25 2006 07:39 AM
6 replies to this topic
Posted 11 October 2006 - 04:56 PM
Mie imi plac mai mult dresurile fine presupuse, ascunse, ghicite eventual. Doamnele elegante si moi, extraordinar de gratioase ale caror desuuri nu pot fi decat ghicite. Personaje feminine ale caror dresuri au fost visate de intreaga natiune, insa numai putini privelegiati s-au delectat cu privelistea lor, vezi Audrey hepburn sau Natalie Wood. Si in epoca dezbracarilor finetea e cu siguranta in gratiile unui corp cu aparente fragile si atitudini deloc comerciale. Sa vedem, mie imi priesc mai mult urmatoarele: 

[a
ttachment=21:attachment]
ttachment=21:attachment]
Posted 15 December 2006 - 04:40 PM
Pe mine ma incanta sa intalnesc, sa vad o doamna care poarta taior si dresuri negre. Taiorul poate fi unul oficial, "cuminte", a carui fusta sa nu fie mai scurta de latimea unei palme deasupra genunchiului, dar ceea ce conteaza cu adevarat sunt, evident, dresurile negre... ca pacatul... O astfel de imbracaminte ii confera distinctie, noblete femeii care o poarta.
Posted 04 January 2007 - 02:40 PM
Maltopol, on Dec 15 2006, 04:40 PM, said:
Pe mine ma incanta sa intalnesc, sa vad o doamna care poarta taior si dresuri negre. Taiorul poate fi unul oficial, "cuminte", a carui fusta sa nu fie mai scurta de latimea unei palme deasupra genunchiului, dar ceea ce conteaza cu adevarat sunt, evident, dresurile negre... ca pacatul... O astfel de imbracaminte ii confera distinctie, noblete femeii care o poarta.
Da, daca preferi un fel de senzualitate severa, fara recurs. Cu toate astea, nu putem decat sa ne bucuram ca suntem atat de diferite. Uneori ma farmeca senzualele inocente, colorat-fatale:
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users