Jump to content

DRESURI FINE

6 replies to this topic

#1 gebburah

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 25 September 2006 - 07:39 AM

Buna Ziua la toata Lumea! Sunt Liviu 32 de ani! Ador femeile elegante, stilate care poarta DRESURII FINE!

Edited by gebburah, 25 September 2006 - 07:39 AM.

#2 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 26 September 2006 - 05:03 PM

Bine ai venit. Ce zici apropo de fetisuri? Daca tot iti plac atat de mult dresurile fine... vezi erotism pe larg -> fetisuri.

#3 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 28 September 2006 - 06:06 PM

Asa ca astea ?

Posted Image Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
Posted Image

#4 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 11 October 2006 - 04:56 PM

Mie imi plac mai mult dresurile fine presupuse, ascunse, ghicite eventual. Doamnele elegante si moi, extraordinar de gratioase ale caror desuuri nu pot fi decat ghicite. Personaje feminine ale caror dresuri au fost visate de intreaga natiune, insa numai putini privelegiati s-au delectat cu privelistea lor, vezi Audrey hepburn sau Natalie Wood. Si in epoca dezbracarilor finetea e cu siguranta in gratiile unui corp cu aparente fragile si atitudini deloc comerciale. Sa vedem, mie imi priesc mai mult urmatoarele: Attached Image: vanity_fair_kate_bosworth_2.jpgAttached Image: 320.jpgAttached Image: 361.jpg[a
ttachment=21:attachment]

Attached Thumbnails

• Attached Image: 316_1.jpg

#5 Maltopol

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 15 December 2006 - 04:40 PM

Pe mine ma incanta sa intalnesc, sa vad o doamna care poarta taior si dresuri negre. Taiorul poate fi unul oficial, "cuminte", a carui fusta sa nu fie mai scurta de latimea unei palme deasupra genunchiului, dar ceea ce conteaza cu adevarat sunt, evident, dresurile negre... ca pacatul... O astfel de imbracaminte ii confera distinctie, noblete femeii care o poarta.

#6 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 04 January 2007 - 02:40 PM

View PostMaltopol, on Dec 15 2006, 04:40 PM, said:

Pe mine ma incanta sa intalnesc, sa vad o doamna care poarta taior si dresuri negre. Taiorul poate fi unul oficial, "cuminte", a carui fusta sa nu fie mai scurta de latimea unei palme deasupra genunchiului, dar ceea ce conteaza cu adevarat sunt, evident, dresurile negre... ca pacatul... O astfel de imbracaminte ii confera distinctie, noblete femeii care o poarta.

Da, daca preferi un fel de senzualitate severa, fara recurs. Cu toate astea, nu putem decat sa ne bucuram ca suntem atat de diferite. Uneori ma farmeca senzualele inocente, colorat-fatale:Attached Image: shivaree.jpg Attached Image: shivaree_gen172.jpg

#7 Sup4rici

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 4 posts

Posted 19 September 2008 - 02:37 AM

.... care`i faza ??? oricum il dai jos nu ??? Ce atatea comentarii pentru niste dresuri banale ??

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users