M-a uimit faptul că fetișismul este un comportament sexual tipic masculin ! Într-adevăr bărbații au tendinta de a fi atrasi foarte tare de o anumita parte a corpului sau de lenjeria femeii, pe cînd femeia mult mai puțin (de a barbatului). Voi ce părere aveți despre fetișuri ? Care dintre ele vi se par mai acceptabile și care nu ?
Fetisuri
Started by victor, Aug 22 2006 07:01 PM
3 replies to this topic
Posted 23 August 2006 - 03:20 PM
Poate pentru ca barbatii poseda un erotism vizual mult dezvoltat decat femeile, care sunt incitate mai degraba de atingeri, atitudini si alte chestii de fete. Cu toate acestea, teoria lui Freud, una mult mai riguroasa decat presupunerea mea, spune ca fetisul provine dintr-un complex al barbatilor: complexul castrarii; baiatul copil incearca sa descopere penisul mamei si afla cu incomensurabila uimire ca acesta lipseste. Astfel, fetisul devine o conditionare a extazului: un obiect obligatoriu pentru ca orgasmul sa aiba loc.
Teoria lui Freud exculde in totalitate prezenta fetisurilor la femei - lucru cel putin nedrept.
Nu stiu cat de barbata sunt dar e clar ca am unele fetisuri: baietii cu parul lung imi provoaca ciudate palpitatii, in plus, reactionez cumva deosebit la un baiat care vorbeste o limba straina, mai ales daca o face cu arta. Mda, mai mult amuzant decat altfel
Fetis, fetis - parul lung e intr-adevar o imagine obligatorie care ma face sa-mi doresc anumite lucruri.
Mai mult decat atat, e extraordinar sa observi diferenta dintre corpul tau si cel din apropiere. Cu alte cuvinte, imi place sa observ trasaturile masculine in contopire cu ale mele, deloc barbatesti.
As zice ca e mai degraba o necesitate si abilitate de a admira, decat o ciudatenie (e ca si poezia - baietii cu imaginile, fetele cu simturile). Cat despre fetisuri ciudate, urmeaza...
Fetisuri comune
Sanii
Corsetul
Scutece
Picioare
Blanuri
Manusi
Infantilism
Chiloti
Femei insarcinate
Cauciuc
Pantofi
Cizme
Sosete
Gadilat
Pleznit
Travestire
Fetisuri mai putin intalnite
Baloane
Orbi
Sange
Caligrafie (Japonia mai ales)
Circumscizie
Flirt
Ochelari
Persoane grase
Harpaxofilie (subiectul se excita creindu-si scenarii in care e jefuit)
Hipnoza erotica
Fumatul - capolagnia
Umezeala
Urina - urolagnia
Vorarefilia - dorinta de a fi mancat
PS, extras din articolul FETISURI de pe www.shoperotic.ro
apropo, dintr-o curiozitate a mea, ce ziceti despre parul pubic?
Teoria lui Freud exculde in totalitate prezenta fetisurilor la femei - lucru cel putin nedrept.
Nu stiu cat de barbata sunt dar e clar ca am unele fetisuri: baietii cu parul lung imi provoaca ciudate palpitatii, in plus, reactionez cumva deosebit la un baiat care vorbeste o limba straina, mai ales daca o face cu arta. Mda, mai mult amuzant decat altfel
Fetis, fetis - parul lung e intr-adevar o imagine obligatorie care ma face sa-mi doresc anumite lucruri.
Mai mult decat atat, e extraordinar sa observi diferenta dintre corpul tau si cel din apropiere. Cu alte cuvinte, imi place sa observ trasaturile masculine in contopire cu ale mele, deloc barbatesti.
As zice ca e mai degraba o necesitate si abilitate de a admira, decat o ciudatenie (e ca si poezia - baietii cu imaginile, fetele cu simturile). Cat despre fetisuri ciudate, urmeaza...
Fetisuri comune
Sanii
Corsetul
Scutece
Picioare
Blanuri
Manusi
Infantilism
Chiloti
Femei insarcinate
Cauciuc
Pantofi
Cizme
Sosete
Gadilat
Pleznit
Travestire
Fetisuri mai putin intalnite
Baloane
Orbi
Sange
Caligrafie (Japonia mai ales)
Circumscizie
Flirt
Ochelari
Persoane grase
Harpaxofilie (subiectul se excita creindu-si scenarii in care e jefuit)
Hipnoza erotica
Fumatul - capolagnia
Umezeala
Urina - urolagnia
Vorarefilia - dorinta de a fi mancat
PS, extras din articolul FETISURI de pe www.shoperotic.ro
apropo, dintr-o curiozitate a mea, ce ziceti despre parul pubic?
Posted 24 August 2006 - 09:13 PM
Nu cred ca faptul ca esti atrasa de baietii cu parul lung reprezinta un fetis. Fetisul inseamna o adevarata obsesie, atunci cind iti doresti cu disperare doar o anumita parte a corpului partenerului (sau un obiect neinsufletit) si iti pierzi interesul sa mai faci sex cu el.
In ce ma priveste mie imi plac (chiar cu disperare, daca poti sa-ti inchipui ce inseamna disperare) picioarele frumoase ale femeilor si ciorapii de dama !
In ce ma priveste mie imi plac (chiar cu disperare, daca poti sa-ti inchipui ce inseamna disperare) picioarele frumoase ale femeilor si ciorapii de dama !
Posted 28 August 2006 - 03:34 PM
victor, on Aug 24 2006, 10:13 PM, said:
Nu cred ca faptul ca esti atrasa de baietii cu parul lung reprezinta un fetis. Fetisul inseamna o adevarata obsesie, atunci cind iti doresti cu disperare doar o anumita parte a corpului partenerului (sau un obiect neinsufletit) si iti pierzi interesul sa mai faci sex cu el.
Se poate sa ai dreptate. Totusi, parul lung al baietilor imi apare destul de desprins de celelalte trasaturi.. mai mult decat atat nu pot sa ma pronunt. Nici despre fetis nu s-au zis lucruri intr-adevar precise si riguroase, de aceea mi-am piermis sa egalez piciorele frumoase ale femeilor cu niste bucle ingrijite, unduite in propria lor voie, blonde sau brune, stranse in coada sau lasate libere pana pe la umeri. Mai mult o conditie decat o preferinta - deci nu fetis?
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users