Jump to content

Caut baiat

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 14 August 2006 - 03:52 PM

Caut baiat fermecator, de preferinta cu caracter, chiar daca temporar confuz, cu atingeri substantiale si frunte senina, umor inteligent, infinit de misterios si tot atat de hotarat, pentru cafelele de dupa-amiaza si plimbari pe stradute, tandreturi moderate si schimb de muzica. Ma gasiti aici.

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 16 August 2006 - 03:10 PM

Tot mai des luminoasa, 168, gemeni, in apus de vara, in orasul mic. imi plac limbile straine, cartile, vinul alb si vinetele. nu sunt sexy decat in prezenta oamenilor care potenteaza laturile in cauza. nimeni?

#3 chris32

chris32

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 25 August 2006 - 11:39 PM

View Posthornelia, on Aug 14 2006, 04:52 PM, said:

Caut baiat fermecator, de preferinta cu caracter, chiar daca temporar confuz, cu atingeri substantiale si frunte senina, umor inteligent, infinit de misterios si tot atat de hotarat, pentru cafelele de dupa-amiaza si plimbari pe stradute, tandreturi moderate si schimb de muzica. Ma gasiti aici.

Cred ca mai mult mi-as dori sa fiu asa cum descri tu ceea ce cauti... dar, la modul sincer, eu ma regasesc in descrierea ta, chiar daca numai partial. esteosibil ca diferenta pana la intreg sa fie doar deziderat...

#4 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 28 August 2006 - 03:22 PM

Era o imagine destul de incapatoare totusi, deci diferenta pana la intreg... pana la care intreg?

#5 gebburah

gebburah

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 25 September 2006 - 08:15 AM

Buna Sunt Liviu 32 de ani! Ador femeile mature , stilate elegante care poarta dresuri fine
Vrei sa discutam?

#6 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 26 September 2006 - 04:33 PM

View Postgebburah, on Sep 25 2006, 09:15 AM, said:

Buna Sunt Liviu 32 de ani! Ador femeile mature , stilate elegante care poarta dresuri fine
Vrei sa discutam?

Si mie imi place desuul fin, eleganta si stilul la o femeie. Cea mai mare si de necontrolat fobie a mea e totusi cea de a ma transforma intr-o imagine, asa cum li se intampla adesea fetelor, si asa cum vor ele sa li se intample. Ce zici de asta?

#7 corbucci

corbucci

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 02 March 2007 - 10:39 PM

View Posthornelia, on Sep 26 2006, 04:33 PM, said:

View Postgebburah, on Sep 25 2006, 09:15 AM, said:

Vrei sa discutam?

Si mie imi place desuul fin, eleganta si stilul la o femeie. Cea mai mare si de necontrolat fobie a mea e totusi cea de a ma transforma intr-o imagine, asa cum li se intampla adesea fetelor, si asa cum vor ele sa li se intample. Ce zici de asta?

Pe Liviu nu-l baga in seama ca e insurat:) le adora si pe-alea sub 12 ani iti spun eu  :D cu ciorapi pana peste genunchi.. Nu te-nteleg ..cum adica "sa te transformi intr-o imagine"?..li se intampla ades fetelor?Inseamna ca la 30 de ani nu stiu nimic despre femei..dar despre ce era subiectul?...ah barbati..ce sa zic despre mine.sunt.aidounou, nici nu mai stiu ce-mi place, astept vreo femeie mai "fistichie" sa-mi redescoper personalitatea

1.68, iti plac vinetele si te simti sexi doar cand un barbat aduce vorba despre..nu-mi plac vinetle, 1.68 e ok, hai sa vedem cum e si cu sex-ul asta ca nu prea vorbeste nimeni despre el, ok?

#8 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 05 March 2007 - 05:42 PM

Bine, sa vedem cum e si cu sexul asta. Problema imaginii mi se pare una destul de comuna totusi, e asemanatoare cu cea a depersonificarii si a transformarii in obiect sexual, de care cica ar suferi unele fete sau femei, ma rog. Atunci cand problema se pune in felul urmator: "Imi plac femeile care poarta lenjerie neagra dantelata" in loc de "Imi place lenjeria neagra dantelata pe o femeie" sau "Imi place sa-mi vad iubita imbracata in lenjerie neagra dantelata" - femeia dispare din enunt, sau face parte din fetisul insusi. Cu alte cuvinte, daca declar ca imi place muzica si plimbarile pe stradute etc., replica "imi plac femeile care poarta fusta violeta" ii destul de nelalocul ei. In fine, si mie imi plac baietii frumosi & fermecatori, dupa cum am spus. Iar vinetele cu maioneza.

#9 marlowe

marlowe

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 15 March 2007 - 03:34 PM

View Posthornelia, on Aug 14 2006, 03:52 PM, said:

.......si eu te caut pe tine!

#10 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 22 March 2007 - 04:01 PM

View Postmarlowe, on Mar 15 2007, 03:34 PM, said:

Esti sigur? Cine esti la randu-ti?

#11 marlowe

marlowe

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 26 March 2007 - 10:04 PM

View Posthornelia, on Mar 22 2007, 05:01 PM, said:

View Postmarlowe, on Mar 15 2007, 03:34 PM, said:

Esti sigur? Cine esti la randu-ti?

Sunt sigur, Indeplinesc toate cele 8 conditii puse de tine. Daca vrei sa sti cine sunt, hai sa ne descoperim reciproc.

#12 sexStar007

sexStar007

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 06 January 2008 - 10:32 PM

azi esti norocoasa!d c? pt k aigasit barbatul ala fermecator p care il cautai.

#13 versace_01

versace_01

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 11 February 2008 - 12:07 AM

aha.imi place cafeaua,,,cu lapte,imi plac parfumurilefine,imi place vestimentatia de lux,imi plac femeile frumoase,aha shi imi place shi motorul care mi l am luat,,e o honda!cine vrea sa faca o tura cu mine ?

#14 Octav

Octav

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 21 July 2008 - 06:01 AM

Hmm...;)) Pai daca e cu caracter "temporar confuz" mai ai tu rabdare sa-l cunosti? Ar fi o chestie...;)) Stii cum se zice "time is money" si... daca rezultate nu apar repejor la persoana careia  vrem sa-i "bifam" niste chestii dorite de noi...si ele cam intarzie sa apara p acea lista..."noi fetele" cam tindem sa renuntam, nu? :P
(Cine sta oare sa aiba rabdare cu cineva sa se "maturizeze" ?)

Aaa...ai spus "de preferinta"..buuun...;)) Deci totusi daca e doar Brad Pitt si ii lipsesc "altele" e bun si el de ceva, nu?...Dar, vezi ca el n-o sa accepte "tandreturi moderate" si "Schimb de muzica", e vanat, cautat, lingusit alea alea :P Vezi cum il tii sa nu-l scapi.:P Sau poate citind el aceste randuri isi mai exerseaza un pic "rolul" de gentleman si "isi face curaj" si te invita la o cafeluta :)) Dar vezi ca daca-si tine telu p silent e clar ca nu "Vrea" sa fie "Deranjat" ;)) cand sunteti ca cafea.
Si fii atenta mereu la privirea lui cand va plimbati pe stradute...Nu vrei ca ochii lui sa admire peisajul "deja"..:P

Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, tu prin "tandreturi moderate" sa inteleg ca vrei discretie cat se poate in exprimarea sentimentelor din partea lui, sa si le "infraneze" ;)) A, da, aici ar fi nimerit Bradut.:)) El la capitolul "atingeri substantiale" cu siguranta isi intra in "rolul natural" :;)) si aici veti fi p aceeasi unda...:8-:>

Si "umor inteligent"?...Iti zic eu...ori il gasesti intr-o carticica pe a carei ultima pagina scrie "si-am incalecat pe-o sa..." ;)) ori el e deja insurat :))

Hai ca mi-a placut descrierea ta.

PS: vezi ca daca-i prea "misterios" clar e ceva necurat la mijloc :P incepi sa-i cauti prin agenda...sa-l urmaresti...;))
Ciao, o zi frumoasa!

#15 BaiatSpaniolAdeverat

BaiatSpaniolAdeverat

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 08 April 2009 - 05:35 PM

Eu sunt chiar curios la ce te referi cu limbi straine. Ceva anume in minte?

Español, quizas? Con todas las letras, rimas y sonetos que viene entre los versos enredados del aire de primavera?

Si cu asta se termina CV-ul meu :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users