am avut un contact sexual cu prietenul meu si s-a spart prezervatviul.el a ejaculat in mine,si a realizat ca se sparsese prezervativul dupa-aceea.m-am dus sa ma spal imediat eu. am luat dupa 12 ori postinor 2, si dupa 12 ore trebuia sa iau si a 2 a pastila, numai k eu am uitat de ea, si am luat-o la interval de 22 de ore fata de 1. dak ar fii sa calculez dupa perioada cand mi-a venit ciclul luna trecuta (pe 17), ar insemna k incidentul s-a petrecut cu 8 zile inainte de perioada in care ar trebui sa-mi vina luna asta, numai k eu nu am ciclul regulat. am luat postinor 2 si luna trecuta, dar in cadrul altui ciclu menstrual. ce sanse sunt sa fiu gravida, dak a 2 a pastila de postinor am luat-o la interval de 22 ore de a 2 a ? va multzumesc anticipat si astept un raspuns cat mai curand
Ce sanse sunt sa fiu gravida ?
Started by natalia, Aug 11 2006 09:41 AM
2 replies to this topic
Posted 14 August 2006 - 03:03 PM
Nu prea ai sanse sa ramai insarcinata, deci, feilicitari daca asta iti doresti! Pentru ca sa aiba efect, pastilele de postinor trebuie luate in cel mult 78 de ore. Oricum, dupa administrarea primei pastile, sansele de a ramane insarcinata sunt foarte mici, iar daca a doua pastila e luata mai repede de 78 de ore, atunci nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Cat despre ciclul menstrual, sa nu te astepti la prea mare regularitate dupa ce iei pastila de postinor. Mai mult decat atat, daca ai un iubit, ti-as recomanda sa gasesti o alta metoda de contraceptie, or, pastila de postinor nu este cel mai bun lucru pentru organism, si nu poate fi abordata prea des. Eventual, consulta un medic ginecolog in vederea stabilirii unei metode de contraceptie potrivite.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users