Virgin la 37 de ani !
Started by victor, Aug 06 2006 01:12 PM
9 replies to this topic
Posted 14 August 2006 - 03:27 PM
Cu aceasta intrebare am putea sa ne adresam calugarilor, preotilor catolici sau altor fel de pustnici. Daunele prea grave sunt mai degraba un mit decat o realitate. Lipsa de activitati sexuale (lipsa desavasrita a activitatilor sexuale) inseamna in acelasi timp si lipsa apetentei. Sexualitatea este atat de inhibata in toate manifestarile sale incat lipsa ei poate trece neobservata. Altul este lucrul deranjant: din moment ce s-a pus problema, inseamna ca aceasta (problema) exista. Exista si unele motive pe planeta care ar putea sa-l faca pe un barbat sa renunte la aceasta parte a vietuirii, motive personale, care pe noi nu ne intereseaza atata timp cat nici inculpatul nu doreste sa le schimbe. Pe de alta parte, daca motivele nu sunt unele de ordin mistic, religios sau altele de aceeasi importanta; in asa fel ne-a facut natura incat sa ne dorim apropierea celuilalt ca sa completam un act care in afara de scopuri reproductive aduce alte destule beneficii care odata nesatisfacute se continua in frustrari. Marii abstineti ai lumii au destul material recompensator ca sa nu se simta frustrati de lipsa sexului (nu cred ca Papa isi pune problema, de exemplu
). Daca o astfel de viata, plina de alte prezente decat cele carnale, este una pe care o poti duce, atunci nu mai are rost sa vorbim despre daune. In caz contrar, adica in cazul nostru, a simplilor muritori, iubirea prelungita in gesturi de apropiere si tandrete este, trebuie s-o recunoastem cu riscul de a parea prea putin inaltati, unul dintre cele mai importante lucruri. Prin urmare, nu are rost sa-ti refuzi aceste fericiri daca nu te gandesti sa daruiesti in schimb omenirii o opera de mare valoare, pastrata in tensiunea abstinetei.
Apropos, care iti sunt motivele?
Posted 16 August 2006 - 01:26 PM
hornelia, on Aug 14 2006, 04:27 PM, said:
De unde știi că e vorba neapărat despre mine ?
Posted 16 August 2006 - 02:52 PM
Poate ca alter egou-ul e de vina! Cum adica efectiv nu poate? Dintr-o incredibila timiditate sau din ce fel de blocaj straniu? Efectiv nu poate - foarte curajoasa replica. Dimpotriva, tocmai "efectiv" poate, numai ca nu i se intampla. Se presupune ca datele fizice sunt unele propice; adica e vorba despre un individ in plina sanatate corporala, caz in care, intr-adevar, ar fi salvatoare o vizita sau mai multe la psiholog. In afara de acestea, probabil l-ar ajuta sa inteleaga un lucru simplu: iubirea carnala e o afacere pentru doi participanti, la fel de interesati in minunatul act, iar sexul pare un lucru misterios numai atunci cand e privit de la distanta. Din momentul in care te afli in plina desfasurare toate se simplifica: instincte avem destule, deci nu e deloc cazul sa te temi de un eventual esec. Oh, am nevoie de detalii pentru continuare. Purtator de cuvant?
Posted 16 August 2006 - 03:07 PM
hornelia, on Aug 16 2006, 03:52 PM, said:
Dintr-o incredibila timiditate sau din ce fel de blocaj straniu?
Exact ! Ceva din amindoua ! Poate conteaza si faptul ca la 15 ani a avut o experienta nefericita cu o fata de 16 ani ! Poate aceasta teama de esec il opreste sa-si ia inima in dinti si sa incerce !
Da vad ca numai noi doi sintem pe forumul asta !
Posted 16 August 2006 - 03:19 PM
Mai sunt unii oameni caracterizati de un voyeurism ciudat, care privesc insetati dar nu se ating nicicand (apropo de numai noi doi suntem pe forumu asta).
Util de stiut ca majoritatea dintre noi am suferit felurite traume la varste fragede, insa de aceea suntem daruiti cu inteligenta, ca sa le putem depasi numaidecat. Blocajul ar disparea de la sine la prima interactiune cu o fiinta de incredere, eventual indelung curtata, cucerita in fine si fara ca sa se puna problema sexului, acesta se va arata ca si o continuare fireasca a raportului dintre doi oameni interesati. Nimic nu se indeparteaza prea mult de firesc, niciodata! Ce-ar fi sa se indragosteasca cumva?
Util de stiut ca majoritatea dintre noi am suferit felurite traume la varste fragede, insa de aceea suntem daruiti cu inteligenta, ca sa le putem depasi numaidecat. Blocajul ar disparea de la sine la prima interactiune cu o fiinta de incredere, eventual indelung curtata, cucerita in fine si fara ca sa se puna problema sexului, acesta se va arata ca si o continuare fireasca a raportului dintre doi oameni interesati. Nimic nu se indeparteaza prea mult de firesc, niciodata! Ce-ar fi sa se indragosteasca cumva?
Posted 14 September 2006 - 04:58 PM
nu stiu daca e chiar cu dragostea s-ar rezolva problema in acest caz. Poate a fost indragostit acest individ de mai multe ori si asta-l impiedica sa mai incerce. Recomand o 'consultatie' cu dame de companie experte in acest domeniu, si acest capitol e exclus cumva?
Posted 14 September 2006 - 06:28 PM
jugler, on Sep 14 2006, 05:58 PM, said:
nu stiu daca e chiar cu dragostea s-ar rezolva problema in acest caz. Poate a fost indragostit acest individ de mai multe ori si asta-l impiedica sa mai incerce. Recomand o 'consultatie' cu dame de companie experte in acest domeniu, si acest capitol e exclus cumva?
Genial jugler, probabil ar fi o solutie interesanta, insa cruciala in acest moment ar fi o greseala in alegere. Or, dat fiind ca se va apela la o profesionista, fanteziile dulcege nu-si mai au rostul, experienta ar trebui sa fie una explicit pronografica, atat de carnala incat sa nu apara nici urma de compromis. Sa se puna in functiune mecanismele masculine de posesie "animalesca", circumstante, probabil, estrem de excitante, mai ales ca sexul cu o prostituata este prin natura sa anonim si liber. Mai mult decat atat, o femeie de acest gen nu se vrea impresionata cu tot felul de performante, ba mai mult, ea te va convinge cu usurinta ca esti cel mai viril dintre toti barbatii de pe planeta. Sa nu se transforme in obisnuinta... we know them: shy sex addicted.
Posted 02 March 2007 - 11:09 PM
hornelia, on Sep 14 2006, 06:28 PM, said:
jugler, on Sep 14 2006, 05:58 PM, said:
Genial jugler, probabil ar fi o solutie interesanta, insa cruciala in acest moment ar fi o greseala in alegere. Or, dat fiind ca se va apela la o profesionista, fanteziile dulcege nu-si mai au rostul, experienta ar trebui sa fie una explicit pronografica, atat de carnala incat sa nu apara nici urma de compromis. Sa se puna in functiune mecanismele masculine de posesie "animalesca", circumstante, probabil, estrem de excitante, mai ales ca sexul cu o prostituata este prin natura sa anonim si liber. Mai mult decat atat, o femeie de acest gen nu se vrea impresionata cu tot felul de performante, ba mai mult, ea te va convinge cu usurinta ca esti cel mai viril dintre toti barbatii de pe planeta. Sa nu se transforme in obisnuinta... we know them: shy sex addicted.
Eu zic ca si chestia cu o dama dama de companie poate ajuta dupa atata timp in caz ca omul si-a pierdut increderea in el in ceea ce priveste relatia sexuala, te poate face sa te simti "barbat" dupa atata timp. Si sa abordezi alte relatii dupa aia mult mai deschis, nu sa le intrerupi cand se ajunge la sex fiindca nu stii cum te vei comporta dupa atata abstinenta Eu personal am dus la femei platite un prieten care dupa cateva "sedinte" era mult mai increzator in el decat inainte ( era atat de timid la 35 ani incat am crezut ca e homo cand l-am cunoscut.si chiar arata bine ca barbat..e mult mai increzator in el de-atunci si totusi nu-si doreste femei platite ci o csnicie la varsta lui, sper sa aiba noroc)
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users