Jump to content

fantezii dubioase?

7 replies to this topic

#1 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 20 September 2005 - 03:24 PM

-Intrebare:  
I-am povestit sotiei fantezia mea de a face dragoste in 3 cu o alta femeie. Este oare normal dupa 15 ani de casnicie?

Raspuns:

Nu exista varsta pentru fantezii. Aceasta fantezie este una dintre cele mai frecvente la barbati. Dupa 15 ani de casnicie aceasta fantezie dovedeste ca sotia te intereseaza mult din punct de vedere sexual, ceea ce este un lucru bun, mai ales ca atatia barbati au fantezii cu relatii extra-conjugale excluzand sotia!

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 21 September 2005 - 11:53 AM

-Intrebare:
Ce prezervativ sa folosesti pentru felatie?

Raspuns:
Trebuie sa folosesti un prezervativ nelubrifiat si, de ce nu, cu aroma de vanilie, cicolata,

#3 sstefe

sstefe

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 05 January 2006 - 12:37 PM

Dar daca nu se foloseste nici un prezervativ, nu de alta dar utilizarea "cauciucului" trasnforma totul intr-o chestie mecanica?

#4 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 06 January 2006 - 07:26 PM

View Postsstefe, on Jan 5 2006, 12:37 PM, said:

Dar daca nu se foloseste nici un prezervativ, nu de alta dar utilizarea "cauciucului" trasnforma totul intr-o chestie mecanica?

Din ce in ce mai des ne lasam rasfatati de propriile fantezii si ne inventam chiar si apropierea de celalat, in timp ce celalt e doar o prezenta agreabila intalnita ieri in barul de dupa colt dupa mai multe beri. In acest caz placerea necunoscutului si a povestii inventate, adica placerea sexului ocazional trebuie insotita de precautie.
Pe scurt, daca trebuie (in forta circumstantelor) folosit un prezervativ pentru aceasta practica atunci sa fie un prezervativ nelubrifiat... aditional cu arome.

#5 sstefe

sstefe

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 09 January 2006 - 11:51 AM

View Posthornelia, on Jan 6 2006, 09:26 PM, said:

View Postsstefe, on Jan 5 2006, 12:37 PM, said:

Din ce in ce mai des ne lasam rasfatati de propriile fantezii si ne inventam chiar si apropierea de celalat, in timp ce celalt e doar o prezenta agreabila intalnita ieri in barul de dupa colt dupa mai multe beri. In acest caz placerea necunoscutului si a povestii inventate, adica placerea sexului ocazional trebuie insotita de precautie.
Pe scurt, daca trebuie (in forta circumstantelor) folosit un prezervativ pentru aceasta practica atunci sa fie un prezervativ nelubrifiat... aditional cu arome.
de ce nelubrifiat?

#6 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 09 January 2006 - 04:42 PM

Pai, banuiesc ca termenul de felatie nu trebuie explicat. printr-un simplu calcul al gesturilor si al miscarilor e simplu sa-ti dai seama de ce un prezervativ lubrifiat nu ar fi tocmai potrivit. In cel mai rau sau bun caz, imagineaza-te in locul ei!

#7 DanBulan

DanBulan

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 08 March 2006 - 12:06 AM

In legatura cu fanteziile in cuplu de ce nu ? Mare prostie fac femeile care refuza sa aplice cu barbatul anumite fantezii. In cuplu cu cat trece timpul, cu atat trebuie ca sa se permita mai multe fara rusine, daca de ex barbatul cere un oral sotiei, sotia zice "ce esti animal ?" de frica ca barbatul sa nu o faca curva, dar cu amantu face cu placere asta !
De vina e si barbatul cu conceptii proaste cum ca daca o femeie face de toate in pat e curva, si pan la urma daca e ce ? Rau e sa furi, sa omori, sa te droghezi dar NU sa faci sex, orice in pat e permis atata timp cat ambii parteneri accepta, e ceva sanatos, normal, aduce placere asa ca nu vad de ce sa ne fie rusine !!

#8 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 March 2006 - 04:37 PM

View PostDanBulan, on Mar 8 2006, 01:06 AM, said:

In legatura cu fanteziile in cuplu de ce nu ? Mare prostie fac femeile care refuza sa aplice cu barbatul anumite fantezii. In cuplu cu cat trece timpul, cu atat trebuie ca sa se permita mai multe fara rusine, daca de ex barbatul cere un oral sotiei, sotia zice "ce esti animal ?" de frica ca barbatul sa nu o faca curva, dar cu amantu face cu placere asta !
De vina e si barbatul cu conceptii proaste cum ca daca o femeie face de toate in pat e curva, si pan la urma daca e ce ? Rau e sa furi, sa omori, sa te droghezi dar NU sa faci sex, orice in pat e permis atata timp cat ambii parteneri accepta, e ceva sanatos, normal, aduce placere asa ca nu vad de ce sa ne fie rusine !!
Pai, si mie daca mi-ar cere iubitul un "oral" as avea reactii nu tocmai pozitive. it's all about respect! Prejudecatile mai sus mentionate sunt deja scoase din discutie; cauzele fiind pe deplin artificioase si de-a dreptul proletare. Ce li se intampla oamenilor in dormitor e eternul mister, asa ca sa nu strivim "corola"... Or, despre altceva e vorba, si anume despre abordare. Aceasta din urma depinde intru totul de un asa-numit nivel de cultura. Acesta si numai acesta ne va permite sa ne apropiem unii de ceilalti fara ca sa ne mai cerem "un oral" si fara ca sa ne mai prezumam "curve" ori alte personaje de acest subestimant gen! Incredibil, ceea ce unii numesc joculete teatrale de dormitor, desfasurate intre doi amorezati, apropiati, iubiti, soti; altii numesc realitate. NU cred intr-o asemenea abordare, nu cred ca se poate sa-i ceri sotiei un "oral" si nu cred ca aceasta o sa se considere "curva" sau o sa rosteasca citata fraza "ce esti animal?". Despre ce fel de oameni vorbim? Suburbiile ma intristeaza

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users