intotdeauna masturbarea!
Posted 20 September 2005 - 03:18 PM
Posted 28 September 2005 - 12:43 PM
Posted 03 October 2005 - 01:43 PM
hornelia, on Sep 28 2005, 12:43 PM, said:
asta cu "vazutu" este putin exagerat .... sincer nu cred ca am vazut asa ceva la o persoana indiferent de sex, educatie sau mediu in care se invarte. Singurul motiv pt care am avea de ce sa dam asa o mare importanta acestui fenomen nu este ca ar fi anormal ci datorita educatiei care face acest subiect tabu. Nu vb aici de oamenii cu probleme sau dezaxatii deci nu cred ca e cazul sa vb de "se vede ca esti masturbator singuratic atunci cand iesi in strada, cand te intalnesti cu ceilalti iar aura iti emana aere de masturbare nervoasa. se vede ca te masturbezi?" .
Posted 03 October 2005 - 05:21 PM
Posted 15 November 2005 - 06:37 PM
cunnilingusdor, on Nov 10 2005, 04:04 PM, said:
Masturbarea si sotia nu cred ca au avut vreodata legatura, cu atat mai mult cu cat sotia cu siguranta nu ezita sa faca la fel. Este oare masturbarea substitut al sexului, sau se prea poate sa fie chiar preferabila din cand in cand pentru infinita confidenta cu care iti incredintezi corpul propriilor maini, puteri si fantezii. Deci, spor in continuare
Posted 05 January 2006 - 12:31 PM
Cred ca mastrubare ca si consecinta psihologica ma depasesca ca si abordare.
Pot totusi afirma ca masturbarea este acea activitate pe care o fac (nu toti) unii din semenii nostrii din dorinta de tandrete, de a se simtii iubiti, alintati si de ce nu pt. finalitatea ca si senzatie. Femeia are drept scop orgasmul , barbatul ejacularea privit tot ca un orgasm. Desi daca discutam din perspectiva taoista, tantrista sunt cele mai aiurea scopuri .
Posted 06 January 2006 - 05:20 PM
Orice se zice despre masturbare, nu se poate compara nici macar cu amintirea unei partide de sex, oricare ar fi aia (in premisa in care nu e singura
Posted 28 December 2006 - 01:18 PM
hornelia, on Nov 15 2005, 06:37 PM, said:
Posted 04 January 2007 - 02:22 PM
Despre fragmentul pecare l-ai citat: ziceam - masturbarea si sotia nu au nici o legatura in sensul ca poti sa te masturbezi si atunci cand ai o sotie - era o replica la cele de mai sus.
Posted 02 March 2007 - 10:54 PM
hornelia, on Jan 4 2007, 02:22 PM, said:
Despre fragmentul pecare l-ai citat: ziceam - masturbarea si sotia nu au nici o legatura in sensul ca poti sa te masturbezi si atunci cand ai o sotie - era o replica la cele de mai sus.
Era vorba parca de cauze -efecte.care e alea?
By the way...azi ziarele scriu ca vinul rosu e excelent pentru inima...maine e contraindicat..poimaineajuta la prevenirea cancerului..A Dracu' Stiinta domle ! Si necredincios mai sunt!
Posted 05 March 2007 - 03:55 PM
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users