Jump to content

Buna:P

5 replies to this topic

#1 fever

fever

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 24 May 2006 - 01:09 AM

Vreau sa-mi povestiti la topicul asta ce considera fiecare din voi ca inseamna o femeie buna in pat(cam numai pt barbati intrebarea dar oricine e binevenit).Si vreau chestii concrete si cat mai multe pareri..desigur in masura in care sunteti de-acord sa dezvaluiti lucrurile astea care pana la urma sunt intime.Dar sub anonimat e totul bine cred :) E un fel de curiozitate ;) SI va rog nu generalizati Orice,numai asta nu :P

Edited by fever, 24 May 2006 - 01:13 AM.

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 26 May 2006 - 03:46 PM

Eu nu stiu dar is teribil de curioasa! E vorba despre tehnici sau despre atitudine? Ori si una si alta... Frivolitate sau anumite miscari inevitabil reusite? Foarte tare as vrea sa aflu adevarul gol, golut. Curaj deci, fever nu incepi?

#3 fever

fever

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 01 June 2006 - 12:52 PM

Ce mult imi place cum punctezi anumite lucruri,hornelia! :)
In alta ordine de idei...de ce e vizualizat subiectul dar nimeni nu-si spune parerea? :ph34r: Recunosc ca e copilaresc subiectul dar hornelia a pus in asa fel lucrurile incat capata mai multa substanta.... :blink:

#4 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 15 June 2006 - 04:56 PM

View Postfever, on Jun 1 2006, 01:52 PM, said:

Ce mult imi place cum punctezi anumite lucruri,hornelia! :)
In alta ordine de idei...de ce e vizualizat subiectul dar nimeni nu-si spune parerea? :ph34r: Recunosc ca e copilaresc subiectul dar hornelia a pus in asa fel lucrurile incat capata mai multa substanta.... :blink:

Flatata! Oricum, se pare ca dornicii nostri cocosi au destul curaj sa judece abilitatile practice, sau mai putin, ale iubitelor lor, insa nu destul ca sa le si exprime, in public anonim. M-am documentat minutios in incercarile mele sa aflu care ar fi misterioasa substanta ce le lipseste unor femei si care debordeaza la altele. Am mers pana la a studia teoriile atractiei fizice si a intervieva mai multi membri ai sexului opus, insa raspunsurile pe care le-am primit se incadreaza mai degraba in schema unor confuzii vagi insotite de largi zambete melancolice intinse pe fetele celor intrebati. "Cum e iubita ta?" - "E buna la pat dar nu stiu de ce..." urmeaza zambetul si ochii dati peste cap. Eu, cu atat mai mult nu pot sa stiu. E ca si un dat pe care fii bun si primeste-l fara ca sa te intrebi sau sa-ti descifrezi simturile. Sau poate ne lumineaza cineva, totusi?

#5 Cuthalion

Cuthalion

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 25 September 2006 - 10:45 PM

hmm .. cu curaj ... cu curaj ...

la mine e simplu .. caut femeia care este curioasa de lucrurile noi .. care vrea sa le incerce si sa le imbratiseze ... femeia care isi lasa rusinea in fata patului si isi da frau liber imaginatiei alaturi de mine ...

cam vag .. dar asta mi'a venit in cap cand am decis sa scriu :P

#6 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 26 September 2006 - 04:48 PM

E foarte de inteles de ce iti doresti o asemenea femeie; e placut si linistitor sa stii ca poti face orice pentru placere, insa intrebarea e alta. Oare in afara acestor conditii nu poti determina o femeie drept fiind "buna la pat"? In alta ordine de idei, o femeie cu care nu ai ajuns inca la acel nivel de intimitate incat sa se exprime sexual atat de liber, cum isi poate revela totusi potentialul? Cum simti de la primile impreunari mai mult sau mai putin timide ca femeia in cauza  e "buna..."?
Mi-am pus mai multe intrebari despre subiect si mi-a venit in minte imaginea unei femei care, cu toate ca nu face trucuri de acrobatie si alte miscari fantastice, se comporta exact ca si o femeie libera si doritoare, pur si simplu! Se misca cum ii place si cum simte, cum ii vine, nu se preocupa excesiv de celalalt, se supune cumva enigmatic si isi face publica placerea. Cred ca a fi buna sau nu e o problema de mentalitate. Ce zici?

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users