Jump to content

salve.nu stiu ce caut aici

3 replies to this topic

#1 hzw751

hzw751

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 17 May 2006 - 11:54 PM

salutare.
Nu stiu ce caut aici? Oare ce voi gasi. Cred ca sunt un fel de pierdut peste tot  si nicaieri. Mai intru si pe forumul acesta in cautare de ce voi gasi. HZW 751. Mai anonim de atat chiar ca nu se poate.
Astept.

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 22 May 2006 - 02:37 PM

HZW 752, HZW 753 sau alte posibile incifrari nu tocmai de prima importanta. Nu pentru ca noi, restul, suntem niste gasiti de peste tot. De altfel, nimic mai placut decat sa gasesti ceea ce nu cauti. Si sa nu uitam ca vremea e frumoasa; o plimbare te poate surprinde, apoi impartaseste-ti mentalele masturbari ca sa-si gaseasca si acestea un rost printre alte tribulatii iminente. Gasire cat mai grabnica!

#3 shadowlord

shadowlord

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 26 May 2006 - 05:35 PM

Cu o oarecare bucurie constat ca formul in care m-am inscris acu' 5 minute e plin de oameni care mai stiu scrie romaneste. Nu pot decat sa ma bucur si sa sper ca o sa revin cat mai des

View Posthornelia, on May 22 2006, 03:37 PM, said:

HZW 752, HZW 753 sau alte posibile incifrari nu tocmai de prima importanta. Nu pentru ca noi, restul, suntem niste gasiti de peste tot. De altfel, nimic mai placut decat sa gasesti ceea ce nu cauti. Si sa nu uitam ca vremea e frumoasa; o plimbare te poate surprinde, apoi impartaseste-ti mentalele masturbari ca sa-si gaseasca si acestea un rost printre alte tribulatii iminente. Gasire cat mai grabnica!

#4 Cuthalion

Cuthalion

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 25 September 2006 - 10:52 PM

este cu adevarat o minune .. mai ales cum noua generatie care este acuma pe internet folosesc mai mult prescurtarile decat cuvintele normale .. si totusi ne intrebam de ce se pica in halul asta la bacaleaureat ...

heh sunt offtopic .. bine te'am gasit hzw751

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users