Jump to content

DanBulan

3 replies to this topic

#1 DanBulan

DanBulan

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 07 March 2006 - 11:39 PM

Am 28 ani, sunt din Bucuresti, stau in fata calculatorului, frecventez si IRC ca-s admin pe acolo, frecventez si alte forumuri, incerc sa schimb ceva in bine in cupluri dar nu prea reusesc, incerc sa luminez mintile tinerilor de seama mea care nu i-si dau seama ce prostii fac atunci cand formeaza cuplul dar...degeaba, detin secretele fericiri in cuplu, le-am prezentat, putini le-au aplicat dar cine le-a aplicat..acum le merge super bine si sunt invidiati de toti ceilalti.
Am venit aici sa comentam, sa aud pareri, sa vedem daca putem deslusi enigmele care fac in asa fel ca multi oameni si la 80 ani sa se intrebe "oare de ce nu m-a mai iubit?" "de ce a fost asa si pe dincolo".
Incerc sa nu aburesc oamenii ca la show-urile de 2 lei  ci sa spun adevarul, sa explic cauzele si solutiile ptr mai bine, ele exista solutiile dar trebuie doar acceptate si aplicate.

#2 Cuthalion

Cuthalion

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 6 posts

Posted 03 April 2006 - 08:08 AM

scuza'ma ca te intrerup din frumoasa ta prezentare :P dar consider ca orice cuplu are istoria si drumu' lui de parcurs...ceea ce nu vad sa se intample intr'un sablon setat de tine asha de frumos.. dar da ai dreptate .. ar fi foarte bine sa deslusim acele enigme

#3 bgd

bgd

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 3 posts

Posted 31 August 2006 - 01:43 AM

zi si noua reteta ta magica a dragostei pana la adanci batranete.........chiar sunt curios...care e aia..din perspectiva ta...

#4 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 31 August 2006 - 01:09 PM

DanBulan s-a facut nevazut de la o vreme, insa pot sa presupun care ar fi minunatele retete... sau vezi ce crede BulanDan despre fellatio la "topicu' " fantezii dubioase?.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users