Jump to content

Problema cu jucariile erotice

2 replies to this topic

#1 romana

romana

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 21 February 2006 - 08:29 AM

buna ziua! ma numesc romana , sant din cluj , si cred ca am o problema ... si anume - dupa ce  fac sex cu sotul meu , adica sex normal nu se intampla nimic , dar dupa ce ne jucam cu vibratorul sau cu alte jucarii , a doua zi am anumite scurgeri vaginale. desi santem foarte igienici amandoi , ne spalam tot timpul inainte de a avea o partida sexuala , spalam vibratorul cu apa calda si sapun , il clatim bine .. etc , folosim cateodata si lubrefiant special , a doua zi revin scurgerile . va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. pana acum nu am mers la medic pt ca daca facem sex fara jucarii nu se intampla nimic , dar totusi nu as vrea sa renunt la ele! ne plac foarte mult si ne si excita la culme. va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in acest caz! multumesc

#2 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 22 February 2006 - 03:35 PM

Nu e nevoie sa renuntati la pretioasele bijuterii de dormitor, or orice problema de acest gen are o rezolvare. In primul rand, folosirea lubrifiantului este recomandabila la fiecare folosire a jucariei: in afara de faptul ca intensifica senzatiile incercate, e un mod mai "sanatos" de a te indeletnici cu uneltele eroticesti.
Scurgerile vaginale pot proveni dintr-o alergie provocata de materialul din care e fabricata jucaria. Incercati sa folositi un prezervativ pe care sa-l puneti pe companionul vostru vibratil, si in cazul in care efectele neplacute nu se vor mai arata, considerati ca ati detectat problema. Daca luati in considerare o vizita la medic, atunci o puteti face in vederea unui test alergic, pentru rezultate sigure. In orice caz, e foarte probabil sa fie nevoie de o schimbare: fara ca sa va inselati obiceiurile, alegeti-va jucarii confectionate din alt material decat cel obisnuit. Se poate spune cu usurinta ca aveti de unde alege:cauiciuc, latex, silicon sau asa-zislele jelly toys va stau oricand la dispozitie! si nu uitati de bunavointa lubrifiantului...
Succes, planeta va invidiaza!

#3 romana

romana

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 27 February 2006 - 04:05 PM

View Posthornelia, on Feb 22 2006, 05:35 PM, said:

Nu e nevoie sa renuntati la pretioasele bijuterii de dormitor, or orice problema de acest gen are o rezolvare. In primul rand, folosirea lubrifiantului este recomandabila la fiecare folosire a jucariei: in afara de faptul ca intensifica senzatiile incercate, e un mod mai "sanatos" de a te indeletnici cu uneltele eroticesti.
Scurgerile vaginale pot proveni dintr-o alergie provocata de materialul din care e fabricata jucaria. Incercati sa folositi un prezervativ pe care sa-l puneti pe companionul vostru vibratil, si in cazul in care efectele neplacute nu se vor mai arata, considerati ca ati detectat problema. Daca luati in considerare o vizita la medic, atunci o puteti face in vederea unui test alergic, pentru rezultate sigure. In orice caz, e foarte probabil sa fie nevoie de o schimbare: fara ca sa va inselati obiceiurile, alegeti-va jucarii confectionate din alt material decat cel obisnuit. Se poate spune cu usurinta ca aveti de unde alege:cauiciuc, latex, silicon sau asa-zislele jelly toys va stau oricand la dispozitie! si nu uitati de bunavointa lubrifiantului...
Succes, planeta va invidiaza!
multumesc ! nu m-am gandit sa pun prezervativ pe vibrator dar voi incerca! se poate sa fie si materialul din care este facut caci are un miros specific si intepator de plastic desi este dintr-un silicon mai tare. voi incerca si sa le schimb in timp. multumesc inca o data..

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users