Jump to content

Ultima in topul celor opt!

No replies to this topic

#1 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 January 2006 - 03:28 PM

8. Pozitia virginei
Attached Image: virgina.gif
Descriere:
Fata este intinsa pe spate cu picioarele impreunate. Baiatul se intinde deasupra penetrand-o intre solduri fara ca sa-i patrunda in vagin. Miscarile de du-te-vino sunt posibile si in aceasta pozitie.

Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Penisul barbatului se simte aproape la fel de imbratisat ca si in cazul penetrarii vaginale. La femei, vulva si clitorisul vor profita de un astfel de contact. Acestea sunt organele sensibile la placere.

Pentru cine?
Pentru fetele si baietii care vor sa ramana virgini din motive personale sau religioase. Pentru cei care simt multa dorinta dar nu au un preservativ! Si pentru cei ce nu s-au gandit la contraceptie...

Versiuni:
Intre sani! Baiatul va fi din plin satisfacut de realizarea fanteziei, insa partenera... Altfel spus, avantajul e ca riscul unei sarcini e si mai putin probabil!

Pareri. Laura: Imi era foarte frica sa fac dragoste prima oara, ma temeam de durere. Prietenului meu ii era frica sa nu dea gres. Fiind amandoi debutanti absoluti, ne-am stresat destul in aceasta privinta. Aceasta este pozitia care ne-a salvat. Am inceput astfel, si am trecut cu bine prin prima experienta. Apoi am purces incetul cu incetul spre treburi mai serioase.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users