Jump to content

Locul 7 te ridica in picioare!

No replies to this topic

#1 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 January 2006 - 03:24 PM

7. In picioare!
Attached Image: picioare.gif

Descriere:
Ambii parteneri sunt fata in fata. Busturile lor se ating iar picioarele le sunt indoite asa fel incat inaltimea sa fie ideala pentru penetrare.

Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Stimularea nu este punctul forte al acestei posturi. Aceasta nu permite o penetrare completa si solicita atentie pentru a te tine drept pe picioare, ceea ce nu-ti da ocazia sa te lasi dus de placere.

Pentru cine?
Pentru cei carora le place sa faca dragoste in natura! Pentru iubitii cu talie de dimensiuni asemenatoare. In caz contrar, aventura poate fi periculoasa... in ultima instanta se poate folosi un taburet pentru cel mai mic, sau un trunchi sau orice aveti la indemana.

Versiuni:
In picioare, barbatul isi tine femeia de solduri, o ridica, iar ea il cuprinde intre picioare. Penetrarea e mai buna, senzatiile mai senzationale, insa e mult mai obositor! Nu e bine fara rau!

Pareri. Cristina: Am practicat aceasta pozitie cand mi-am cunoscut sotul. Pe vremea aceea faceam dragoste peste tot. Acum descopar ca am nevoie de mai mult comfort si mai mult timp dedicat preludiului. In plus, am invatat sa apreciez preludiul si mi se pare ca acesta ne ofera beneficii amandurora. Cred ca pozitia in picioare e optima pentru iubitii care n-au rabdare sa astepte ocazia de a face dragoste!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users