Jump to content

Mult asteptatul 69, locul 6

4 replies to this topic

#1 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 January 2006 - 03:17 PM

6. Pozitia 69 69.gif

Descriere:
Ambii parteneri sunt intinsi, cu capurile in directii opuse. Unul e intins pe spate iar celalat deasupra. Profitand de aceasta plasare, ei vor procura simultan mangaieri buccogenitale. Felatie si cunnilingus in paralel.

Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Tot ce poate fi stimulat de limba si buze! Or, aceasta parte a corpului este foarte mobila, foarte abila pentru a darui placeri, adesea mai mult decat sexul insusi. Pentru femei, clitorisul va iesi satisfacut din aventura, iar la barbati, partile cele mai sensibile ale penisului, friul si glandul vor aprecia mangaierile delicate, umede si directe... la fel ca si clitorisul!

Pentru cine?
Pentru cei care iubesc corpul celuilalt in intregime si sunt lipsiti de tabuuri. Cei carora le place sa-l imbratiseze pe celalat, sa-l linga, sa-l gadile... Pentru cei care isi iubesc propriile corpuri in asa masura incat pot sa-si lase sexul la dispozitia celuilalt...

Pareri. Raluca: Imi place cunnilingus-ul si felatia. (nu este prea romantic sau stimulant sa folosesti acesti termeni medicali!)
Prefer insa, ca acestea sa alterneze. Cand acestea au loc simultan, cred ca unuia ii este greu sa se ocupe de celalalt. Asadara, oscilez: ma ocup eu de el, apoi ma las cucerita, dupa care reiau. E mai natural asa, dupa parerea mea.

#2 bucalatu

bucalatu

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 06 April 2006 - 03:57 PM

am si eu o intrebare, nu stiti pozitia 69, nu se poate face complet cand  sunt doua cupluri si inca un barbat, ca suntem aici o gasca de prieteni si  nu ne prea stim descurca asa multi...

#3 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 06 April 2006 - 04:06 PM

View Postbucalatu, on Apr 6 2006, 04:57 PM, said:

am si eu o intrebare, nu stiti pozitia 69, nu se poate face complet cand  sunt doua cupluri si inca un barbat, ca suntem aici o gasca de prieteni si  nu ne prea stim descurca asa multi...
E nevoie de recuzita, un frac si o bagheta magica. Acel "inca un barbat" sa dirijeze cu iscusinta dupa ce i s-au dezvaluit misterele erotismului sublim, fetele sa ramana pe locurile lor, iar baietii sa fie inventivi si ascultatori.

#4 bucalatu

bucalatu

Newbie

• Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 06 April 2006 - 04:11 PM

pai io iam spus lui andrei ca nui loc da el  nu, si nu, sal las sa dea si el ceva  macar lui alina, acuma io ce sa fac?

#5 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 06 April 2006 - 04:30 PM

View Postbucalatu, on Apr 6 2006, 05:11 PM, said:

pai io iam spus lui andrei ca nui loc da el  nu, si nu, sal las sa dea si el ceva  macar lui alina, acuma io ce sa fac?
sa incetezi cu egoismele si posesivitatile monstruoase, mai ales ca si alina parea interesata de andrei. foarte dragut era in frac!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users