Descriere:
Ambii parteneri sunt intinsi, cu capurile in directii opuse. Unul e intins pe spate iar celalat deasupra. Profitand de aceasta plasare, ei vor procura simultan mangaieri buccogenitale. Felatie si cunnilingus in paralel.
Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Tot ce poate fi stimulat de limba si buze! Or, aceasta parte a corpului este foarte mobila, foarte abila pentru a darui placeri, adesea mai mult decat sexul insusi. Pentru femei, clitorisul va iesi satisfacut din aventura, iar la barbati, partile cele mai sensibile ale penisului, friul si glandul vor aprecia mangaierile delicate, umede si directe... la fel ca si clitorisul!
Pentru cine?
Pentru cei care iubesc corpul celuilalt in intregime si sunt lipsiti de tabuuri. Cei carora le place sa-l imbratiseze pe celalat, sa-l linga, sa-l gadile... Pentru cei care isi iubesc propriile corpuri in asa masura incat pot sa-si lase sexul la dispozitia celuilalt...
Pareri. Raluca: Imi place cunnilingus-ul si felatia. (nu este prea romantic sau stimulant sa folosesti acesti termeni medicali!)
Prefer insa, ca acestea sa alterneze. Cand acestea au loc simultan, cred ca unuia ii este greu sa se ocupe de celalalt. Asadara, oscilez: ma ocup eu de el, apoi ma las cucerita, dupa care reiau. E mai natural asa, dupa parerea mea.