Jump to content

Locul 4

No replies to this topic

#1 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 January 2006 - 03:08 PM

4. Pozitia linguritelor Attached Image: lingurite.gif

Descriere:
Ambii iubiti sunt intinsi pe aceeasi parte, spatele femeii e lipit de burta barbatului.

Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Penetrarea in aceasta pozitie e deobicei profunda si prin urmare agreabila pentru ambii parteneri. Oricum, daca ramaneti ca si doua lingurite lipite una de cealalta din cap si pana in picioare, aceasta pozitie se arata mai putin completa decat cea a ogarului.

Pentru cine?
Pentru cei care nu simt dorinta de a experimenta, ci mai degraba simt nevoia de tandrete. Pentru cei obositi, dar care ar avea chef de... Intr-o seara tarzie dupa o zi incarcata, aceasta ar putea fi o buna optiune!

Versiuni:
Pentru senzatii mai pronuntate, femeia ar putea sa se aplece putin inainte. Spatele nu-i mai atinge burta partenerului, in shimb se obtin senzatii uimitoare! Penetrarea este mult mai profunda. Ei ii revine sa gaseasca inclinatia optima pentru a-si provoca placere...

Pareri. Letitia: Este pozitia iubirii pasnice. Imi place foarte mult aceasta pozitie, insa imi plac si mai mult cele mai pasionale, mai active. Stim bine, cu trecerea timpului, nu mai traim pasiunea primelor zile, si trebuie sa apreciem si aceasta forma de iubire pasnica. Sa nu radeti, dar eu am avut ocazia sa trec prin orgasme foarte puternice in aceasta pozitie, cateodata chiar neasteptate! Poate pentru ca atunci cand esti linistit te abandonezi mai simplu placerilor!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users