Descriere:
El se lasa pe spate sprijinindu-se in maini si se supune fara repros, ea se instaleaza deasupra si se bucura de toata libertatea!
Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Tot ce va doriti! Exact, voi alegeti inclinarea corpului si pozitia sexului. In dependenta de unghiul ales, se poate stimula punctul G, punctul A sau oricare alt punct erotic de mare sensibilitate! Nu-i asa ca e genial? In plus, puteti decide asupra amplorii si a ritmului miscarilor sau a pauzelor... Se poate mai mult decat atat? Foarte lent daca vreti sa-l innebuniti, foarte repede daca preferati sa-l vedeti zdrobit de excitare... Voi stati la carma.
Pentru cine?
Pentru cei care stiu ca fiecare are dreptul sa propuna ritmul. Cui ii place sa ofere si sa primeasca, sa se supuna dorintelor celuilalt si invers. Pentru cei care iubesc egalitatea sau impartirea drepturilor in cuplu. De asemenea pentru cei care adora privirile si surasele in momentele placerii. Si pentru barbatii care ejaculeaza un pic cam repede. Aceasta pozitie are tendinta sa se blocheze in placere cand e cazul.
Versiuni:
Ea poate sa se intinda deasupra lui, ca si in pozitia misionarului inversat. Contactul corpurilor e de admirat, insa contactul sexual e mai putin stimulant fiindca unghiul de penetrare e fix.
Pareri. Claudia: Imi place cand Ionut imi mangaie sanii in timp ce eu sunt cea activa. Mi se pare mereu foarte excitant sa simt ca eu sunt cea care ii ofera placere. Simt ca miscarile mele sunt mai lente decat ale sale si datorita acestui fapt, actul dureaza mai mult. Asadar, practicam destul de des aceasta pozitie!