Jump to content

Locul 2

16 replies to this topic

#1 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 30 January 2006 - 02:57 PM

2. Pozitia lui AndromaqueAttached Image: andromaque.gif

Descriere:
El se lasa pe spate sprijinindu-se in maini si se supune fara repros, ea se instaleaza deasupra si se bucura de toata libertatea!

Ce stimuleaza aceasta pozitie:
Tot ce va doriti! Exact, voi alegeti inclinarea corpului si pozitia sexului. In dependenta de unghiul ales, se poate stimula punctul G, punctul A sau oricare alt punct erotic de mare sensibilitate! Nu-i asa ca e genial? In plus, puteti decide asupra amplorii si a ritmului miscarilor sau a pauzelor... Se poate mai mult decat atat? Foarte lent daca vreti sa-l innebuniti, foarte repede daca preferati sa-l vedeti zdrobit de excitare... Voi stati la carma.

Pentru cine?
Pentru cei care stiu ca fiecare are dreptul sa propuna ritmul. Cui ii place sa ofere si sa primeasca, sa se supuna dorintelor celuilalt si invers. Pentru cei care iubesc egalitatea sau impartirea drepturilor in cuplu. De asemenea pentru cei care adora privirile si surasele in momentele placerii. Si pentru barbatii care ejaculeaza un pic cam repede. Aceasta pozitie are tendinta sa se blocheze in placere cand e cazul.

Versiuni:
Ea poate sa se intinda deasupra lui, ca si in pozitia misionarului inversat. Contactul corpurilor e de admirat, insa contactul sexual e mai putin stimulant fiindca unghiul de penetrare e fix.

Pareri. Claudia: Imi place cand Ionut imi mangaie sanii in timp ce eu sunt cea activa. Mi se pare mereu foarte excitant sa simt ca eu sunt cea care ii ofera placere. Simt ca miscarile mele sunt mai lente decat ale sale si datorita acestui fapt, actul dureaza mai mult. Asadar, practicam destul de des aceasta pozitie!

#2 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 17 August 2006 - 11:48 AM

Cea mai bestiala pozitie ! Femeia mereu deasupra !

Edited by victor, 17 August 2006 - 11:50 AM.

#3 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 17 August 2006 - 01:15 PM

Bestial e, cum zicea ala din "transpotting", ca peste o mie de ani nu o sa mai fie baieti si fete ci numai... In fine, deja mi se pare destul de vaga diferenta, trist. De ce sa le placa baietilor o fata care sta "deasupra"?

#4 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 17 August 2006 - 07:28 PM

View Posthornelia, on Aug 17 2006, 02:15 PM, said:

Bestial e, cum zicea ala din "transpotting", ca peste o mie de ani nu o sa mai fie baieti si fete ci numai... In fine, deja mi se pare destul de vaga diferenta, trist. De ce sa le placa baietilor o fata care sta "deasupra"?
Hornelia, mai trebuie si femeia sa domine din cind in cind ! Acesta e cuvintul magic : DOMINARE ! Ai facut o referinta cinematografica, hai sa fac si eu una : exista un film numit "Woman on top" despre o femeie care conditioneaza relatia cu prietenul ei de faptul ca atunci cind fac sex ea sa fie mereu deasupra ! Penelope Cruz a jucat in rolul ei, dar mi-a parut ca rau ca de-a lungul intregului film ea nu-si justifica deloc aceasta optiune !
Stii ca revista "Playboy" are o rubrica de consiliere unde se raspunde la scrisorile cititorilor. Au publicat mai demult scrisoarea unui tip care se plingea ca prietena lui sta numai deasupra si ar vrea si el "sa mai ia initiativa din cind in cind" ! Doamne ce inconstient si fraier ! Daca as fi fost in locul lui, cred ca as fi fost cel mai fericit sot din lume !
Pozitia are mari avantaje :
1. FEMEIA DOMINA ! (o optiune personala, recunosc - la altii poate sa nu le placa )
2. O pot mingiia pe coapse in timpul actului sexual (ceea e minunat pentru mine)
3. E mai...comod (pentru mine, nu pentru ea).

Curiozitatea mea e : ce senzatie are o femeie ("sexul slab") cind il domina pe un mascul (care e mai puternic din punct de vedere fizic) ? Nu e fascinant pentru ele ?

#5 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 18 August 2006 - 03:40 PM

Pai nu prea sunt lucruri de motivat atunci cand iti doresti sa domini. Eu cred ca ar fi mai degraba vorba despre aparenta dominarii. Se pare ca aceasta pozitie este una exclusiv omeneasca, adica dintre toate fiintele sexuale de pe glob numai oamenii si-o pot permite. De ce? Pentru ca numai oamenii ar putea face un pact tacit si extrem de rational de supunere si dominare. Insa, din moment ce iti doresti sa fii dominat, nu mai poate fi vorba despre o chestie adevarata: vezi sado-maso - nu e decat o simulare a dominarii si a supunerii, adica nu e decat o proprietate profund omaneasca de a perverti lucrurile intr-un fel sau altul.
Femeia, in aceasta pozitie, are doua posibilitati:
1. Se bucura de iluzia dominarii, se bucura din plin si i se pare ca astfel se explica pe sine. (nu e decat o iluzie intr-adevarar: la cea mai mica miscare de vointa a barbatului gloria ei se va sfarsi trist).
2. E nefericita, insa nu recunoaste. E nefericita pentru ca i s-a oferit aceasta inversare a rolurilor si pentru ca trebuie sa participe si sa actioneze in propria-i favoare fiind lipsita astfel de supra-atentie a iubitului.
Astea fiind spuse, ramane de adaugat ca in plin act amoros, placerile trupesti s-ar putea sa stearga cu indulgenta orice gand despre mecanismul si dinamica impreunarii.
In aceeasi ordine de idei, adica despre dinamica fiind vorba, cel mai bine e ca in interminabilul joculet al apropierii carnale sa nu se opreasca la singurul rationament al dominarii si supunerii.

PS Daca eu stau la 4 si tu la 5 - nu ma domini!

#6 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 18 August 2006 - 06:13 PM

View Posthornelia, on Aug 18 2006, 04:40 PM, said:

Pai nu prea sunt lucruri de motivat atunci cand iti doresti sa domini. Eu cred ca ar fi mai degraba vorba despre aparenta dominarii. Se pare ca aceasta pozitie este una exclusiv omeneasca, adica dintre toate fiintele sexuale de pe glob numai oamenii si-o pot permite. De ce? Pentru ca numai oamenii ar putea face un pact tacit si extrem de rational de supunere si dominare. Insa, din moment ce iti doresti sa fii dominat, nu mai poate fi vorba despre o chestie adevarata: vezi sado-maso - nu e decat o simulare a dominarii si a supunerii, adica nu e decat o proprietate profund omaneasca de a perverti lucrurile intr-un fel sau altul.
Femeia, in aceasta pozitie, are doua posibilitati:
1. Se bucura de iluzia dominarii, se bucura din plin si i se pare ca astfel se explica pe sine. (nu e decat o iluzie intr-adevarar: la cea mai mica miscare de vointa a barbatului gloria ei se va sfarsi trist).
2. E nefericita, insa nu recunoaste. E nefericita pentru ca i s-a oferit aceasta inversare a rolurilor si pentru ca trebuie sa participe si sa actioneze in propria-i favoare fiind lipsita astfel de supra-atentie a iubitului.
Astea fiind spuse, ramane de adaugat ca in plin act amoros, placerile trupesti s-ar putea sa stearga cu indulgenta orice gand despre mecanismul si dinamica impreunarii.
In aceeasi ordine de idei, adica despre dinamica fiind vorba, cel mai bine e ca in interminabilul joculet al apropierii carnale sa nu se opreasca la singurul rationament al dominarii si supunerii.

PS Daca eu stau la 4 si tu la 5 - nu ma domini!
Mda...Ce sa zic...m-ai dat gata ! E clar ca nu esti feminista ! Sigur ca nu numai "rationamentul dominarii si supunerii" e important intr-un act sexual. Dar ce pot face ? Eu asta simt si am incercat sa-ti explic de ca imi place asa. Cred ca psihanalizei ii revine rolul de a descoperi mecanismele secrete din subconstient care ne determina sa ne dorim a fi dominati.

#7 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 19 August 2006 - 06:20 PM

Hornelia, ai niste idei foarte originale si interesante ! Esti psiholog ? As vrea sa discut pe privat cu tine multe subiecte despre sex ! Se poate ?

#8 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 21 August 2006 - 06:20 PM

View Postvictor, on Aug 19 2006, 07:20 PM, said:

Hornelia, ai niste idei foarte originale si interesante ! Esti psiholog ? As vrea sa discut pe privat cu tine multe subiecte despre sex ! Se poate ?
Ma bucura prezenta ta pe forum si, deocamdata, suntem liberi sa purtam acest gen de conversatii aici. Propun sa continuam astfel, despre ce ai vrea sa discutam?

#9 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 21 August 2006 - 08:15 PM

O sa incep un topic nou !

#10 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 22 August 2006 - 01:19 PM

View Postvictor, on Aug 21 2006, 09:15 PM, said:

O sa incep un topic nou !
Te rog. Ma angajez cu placere in orice conversatie.

#11 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 28 September 2006 - 06:39 PM

Posted Image

#12 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 11 October 2006 - 04:13 PM

Nu prea se vad insemne ale dominarii feminine totusi. Iar daca discutam despre avantajele tehnice atunci preferinta personala primeaza cu siguranta.

#13 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 19 October 2006 - 08:34 PM

View Posthornelia, on Oct 11 2006, 05:13 PM, said:

Nu prea se vad insemne ale dominarii feminine totusi. Iar daca discutam despre avantajele tehnice atunci preferinta personala primeaza cu siguranta.
Dar ce inseamna dominarea feminina pentru tine ? Da-mi un exemplu !

#14 hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 23 October 2006 - 04:37 PM

View Postvictor, on Oct 19 2006, 09:34 PM, said:

View Posthornelia, on Oct 11 2006, 05:13 PM, said:

Dar ce inseamna dominarea feminina pentru tine ? Da-mi un exemplu !

Dominarea feminina nu este posibila. Asa s-au constituit lucrurile de foarte multa vreme, iar ce am putea confunda cu dominarea este aparenta unei dominari. Dominare feminina? Si oare ce ar putea face femeia care se afla in raport cu un barbat fara permisiunea, acordul, aprobarea acestuia din urma? Probabil nici atunci cand o sa invete sa-si gestioneze singuratatea, o femeie nu va fi in stare sa ia decizii nestingherita, in schimb poate sa pretinda la nesfarsit ca ia initiativa si are preocupari serioase independente. In fine, daca e sa declar fara ocolisuri, iti place pozitia in cauza pentru ca vezi mai bine lucrurile si nu depui eforturi considerabile!

#15 victor

Sex simbol

• Members
  • PipPipPip
  • 17 posts

Posted 24 October 2006 - 07:41 PM

[/quote]

Dominarea feminina nu este posibila.
[/quote]
Da, dar daca femeia invinge forta fizica a unui barbat ? De exemplu, sub amenintarea unei arme, un barbat poate fi legat, sa zicem, si "violat" ! Au mai fost cazuri din astea (rare, ce-i drept) !

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users