Intrebare
"am 16 ani si sunt virgina.
Prietenul meu mi-a propus sa facem dragoste.
Poate cineva sa imi spuna cum e prima oara?
Apropo, i-am facut de mai multe ori sex oral."
Raspuns
Banuiesc ca foarte in curand vei simti pe propria-ti piele emotia pierderii virginitatii - eveniment important si deloc atenuat de faptul ca esti deja familiara cu intimitatile corpului prietenului tau. Nu e mare lucru sa te hotarasti, mai ales ca in cazul tau ar fi mai mult decat firesc sa ajungi la completitudinea unirii cu fiinta iubita si la satisfacerea curiozitatii vis-a-vis de gustul atingerii perfecte cu prietenul tau. Nu exista un raspuns universal valabil despre primul raport sexual. Un lucru e sigur, preludiul indelungat este absolut necesar. Intreaga-ti fiiinta trebuie sa ceara implinirea actului, iar prietenul trebuie sa fie mai atent ca niciodata!. In primul rand, retine: fara graba! Oferiti-va tot timpul necesar pentru a va apropia treptat. Descoperiti-va pe indelete inainte de a purcede la contopirea propriu-zisa. Placerile primului raport sunt foarte rar de ordin fizic, insa emotia celei dintai apropieri compenseaza din plin putinul discomfort si eventuala durere urmata de o sangerare moderata - acestea nu trebuie sa te sperie! Nu te emotiona prea tare si relaxeaza-te cu incredere manata de dorinta iubitului.
De fapt, lucrurile stau destul de simplu, sper sa ne impartasesti si in continuare ingrijorarile sau impresiile in topicul virgin suicide.