Jump to content

emotii virgine

No replies to this topic

#1 hornelia

hornelia

Master

• Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 131 posts

Posted 01 December 2005 - 07:09 PM

Ca sa va fac auzite opiniile va prezint inainte de toate ce va framanta. La intrebarile voastre ma straduiesc sa raspund cat mai prompt si sper ca nici opiniile nu vor intarzia sa se arate.

Intrebare

"am 16 ani si sunt virgina.
Prietenul meu mi-a propus sa facem dragoste.
Poate cineva sa imi spuna cum e prima oara?
Apropo, i-am facut de mai multe ori sex oral."

Raspuns

Banuiesc ca foarte in curand vei simti pe propria-ti piele emotia pierderii virginitatii - eveniment important si deloc atenuat de faptul ca esti deja familiara cu intimitatile corpului prietenului tau. Nu e mare lucru sa te hotarasti, mai ales ca in cazul tau ar fi mai mult decat firesc sa ajungi la completitudinea unirii cu fiinta iubita si la satisfacerea curiozitatii vis-a-vis de gustul atingerii perfecte cu prietenul tau. Nu exista un raspuns universal valabil despre primul raport sexual. Un lucru e sigur, preludiul indelungat este absolut necesar. Intreaga-ti fiiinta trebuie sa ceara implinirea actului, iar prietenul trebuie sa fie mai atent ca niciodata!. In primul rand, retine: fara graba! Oferiti-va tot timpul necesar pentru a va apropia treptat. Descoperiti-va pe indelete inainte de a purcede la contopirea propriu-zisa. Placerile primului raport sunt foarte rar de ordin fizic, insa emotia celei dintai apropieri compenseaza din plin putinul discomfort si eventuala durere urmata de o sangerare moderata - acestea nu trebuie sa te sperie! Nu te emotiona prea tare si relaxeaza-te cu incredere manata de dorinta iubitului.
De fapt, lucrurile stau destul de simplu, sper sa ne impartasesti si in continuare ingrijorarile sau impresiile in topicul virgin suicide.
;) bye

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users